2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ایشالا بتات بالامیره   نگران نباش تودیگه مامان شدی 😘😘

فدای توگلم.من ک امیدی ندارم چون دردداشتم بعدشم خونریزی.ولی شوهرم خیلی امیدواره.امیدوارم خداب دلش نگاه کنه.خیلی زجرکشیده ازکوچیکی باباش فوت شده از17سالگی کارگری میکنه.بعدازدواجم ک این مشکل برامون پیش اومده.خداخودش خوب میدونه ک ماهمه پولمونوبرابچه خرج کردیم این آخرین امیدمونه.دیگ صفرشدیم😳.انشالله خداب دل همه منتظرانگاه کنه دل ماروهم شادکنه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
فدای توگلم.من ک امیدی ندارم چون دردداشتم بعدشم خونریزی.ولی شوهرم خیلی امیدواره.امیدوارم خداب دلش نگا ...

عزیزدلم خدا بزرگه خدا دلتونو شاد کرده نا امیدتون نمیکنه ...خیلیا توبارداری خونریزی دارن خاله من ۴ماه تمام خونریزی داشت ولی بچش سالم به دنیا اومد استرس نداشته باش واستراحت کن ایشالا شنبه بتات عالی باشه وبری سونو کنجد کوچولوتو ببینی ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم  کسی هست تهران باشه و تازگیا امپول ...

عزیزم داروخانه دکتر شکیبایی تو  باقر خان ، وداروخانه بهار سعادت اباد  دوماه پیش داشت .

سلام لیانا جان عزیزم چقدر خوشحالم که میبینم داری به آخراش میرسی خدا دخمل نازتو برات نگه داره بله د ...

قربونت بشم انشاالله قسمت خودت و بقیه دوستان منتظر 

ایشالا تیکر خودت رو ببینم 

خب به سلامتی عزیزم انشاالله با همین انتقال صاحب یه نی نی ناز و تپل بشی 

ایشالا خدا کمک کنه 😍😍😍🌺🌺🌺🌺😘😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی عزیزم 😢 😢 😢 چه قدر اینا نامردن تو این وضعیت کرونا این قدر نرخ زاد و ولد تو ایران کم شده که‌ ...

نه این طور نیست،الان برای درمان کرونا هم پردنی میدن و هم سرم ivig  

دوز ۵ اونقدری نابودکننده نیست،بهرحال برای ماهایی که بعد از چندین انتقال منفی میخوایم مادر بشیم،به ضررش می ارزه

تارا جون من یکی از دوستانم دوز ۵۰ خورده، دوز ۵۰ هااا!!! 

دو سه هفته پیش زاییده 😂

خداروشکر هم خودش سالمه هم بچش

خواهش 
نازنین جونم منم خیلی خیلی پشیمونم این همه پول این همه وقت مهمتر اینهمه داروی هورمونی من ۶بار سر دختر ...

لیلا جون شما که تجربه 6 بار انتقال رو داشتی کاش ریسک نمیکردی همه جنین هاتو پی جی دی کنی 

به نظرم دو سه ماه تقویت کن خودتو همسرتو دو باره برو تو سیکل و همه جنین هاتو پی جی دی نکن اینبار 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
لیلا جون شما که تجربه 6 بار انتقال رو داشتی کاش ریسک نمیکردی همه جنین هاتو پی جی دی کنی  به نظ ...

اره بابا مخصوصا ماهایی که به سختی میخوایم بچه دار شیم

لیلا جون اشتباه کرد اصلا تعیین جنسیت کرد

چه دختر چه پسر نعمت خداست

ان شالله برا دفعه ی بعد زودی مثبت شه

خواهش 
نه این طور نیست،الان برای درمان کرونا هم پردنی میدن و هم سرم ivig     دوز ۵ اونقدری نابود ...

قطعا خدا حافظ و یار مادر هاست ولی پرد برای موارد شدید کرونا استفاده میشه که سیستم ایمنی آبشار سایتوکایین ها رو فعال کرده و داره به سلول های خودی حمله میکنه نه افراد عادی که باید قوی ترین سیستم ایمنی رو داشته باشن

و سرم ivig که در درمان کرونا استفاده میشه از بهبودیافتگان کرونا هست در یک سری موارد

منم قصدم ناراحت کردن دوستان نیست عزیزم، یکساله عزیزان قدیمی منو می‌شناسن گلی، قصد همدردی داشتم 

عزیزم فاصله دوتا پانکچر چند ماه باید باشه؟ گفتین دوبار پانکچر کردم

دکترم میگه حداقل سه ماه ولی دیدم بعضی دکترا ماههای پشت سرهم میبرند سیکل پانکچر و میگند اینجوری بهتر جواب میده البته برای ذخیره پایین فکر میکنم درست باشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
قطعا خدا حافظ و یار مادر هاست ولی پرد برای موارد شدید کرونا استفاده میشه که سیستم ایمنی آبشار سایتوک ...

میدونم عشقم 

شما که واقعا دلسوزی

دوست دارم زینب جون،من کم شرکت میکنم تو بحثا ولی پیامارو میخونم،میبینم که با جون و دل وقت میزاری

قضیه ی بچه دار شدن ما،حکایت بکش و خوشکلم کن شده 😂😂

من شخصا حاضرم پردنی ۵۰ بخورم ولی اخرش ختم بخیر شه و مامان شم   (صرفا جهت خنده)

خواهش 
دکترم میگه حداقل سه ماه ولی دیدم بعضی دکترا ماههای پشت سرهم میبرند سیکل پانکچر و میگند اینجوری جواب ...

ممنون عزیزم، درسته گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست