2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم عزیزم مرسی اره حالا چندوقت بعد طبیعی اقدام میکنم هرچی که صلاح باشه همون میشه 

اره همینکارو بکن ایشالا اول خدا یه نی نی سالم بهت بده بعدش یه دختر اگه هم نشد مهم نیست فقط سالم بیاد بغلت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره گلم قرص میخورم یکساله تحت نظرم😥

ولي هنوز تنظيم نشده تيروئيدت مجدد برو دكتر اگر ازمايشت بعد مصرف قرص شاخصش پنج شده

منم نصف قرص ميخوردم حدود يك سال و نيم با يك فوق تخصص خارج مركز ناباروري همون پنج بود كه دكتر مركز يكي كامل برام تجويز كرد كه سه ماهه تنظيم شد

اره همینکارو بکن ایشالا اول خدا یه نی نی سالم بهت بده بعدش یه دختر اگه هم نشد مهم نیست فقط سالم بیاد ...

اره درسته خیلی پشیمونم یه سال وقتمو واسه دکتر رفتن هدر دادم اخرشم که هیچی 

بله شروع کردم خیرسرم یکساله تیروییدمو تحت نطرم فردامیرم پیش دکترغددم ممنون گلم لطف کردین🌹🌹🌹

قرص تیروئید حتما در یخچال نگهداری بشه و از داروخانه پرفروش خریداری بشه چون اگه شرایط نگهداریش خوب نباشه با گچ هیچ فرقی نداره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قرص تیروئید حتما در یخچال نگهداری بشه و از داروخانه پرفروش خریداری بشه چون اگه شرایط نگهداریش خوب نب ...

واقعا ؟ مگه قرص تیروییدو تویخچال میذارن ؟ اولین باره میشنوم یعنی من دوساله دارم قرص میخورم نمیدونستم 

واقعا ؟ مگه قرص تیروییدو تویخچال میذارن ؟ اولین باره میشنوم یعنی من دوساله دارم قرص میخورم نمیدونستم ...

اگه جاش خنک باشه اشکال نداره ولی میگن بهتره تو یخچال باشه تا خیالتون راحت تر باشه 

دکتر گفت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله گلم همون شب هم شام پختم تو رو خدا نکنی اون کارو ها، عزیزم من ذره ایی شک نداشتم که استراحت مطلق ...

قربون تو خواهر

برام دعا کن لطفا 

خدا پسرتو حفظ کنه و تنتون سلامت باشه

خواهش