2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان کسی بوده بین شمابابیهوشی عکس رنگی گرفته باشه؟؟

سلام عزیزم من 

تو مرکز ابن سینا 

خیلی راحت بود هزینشم فکر کنم ۴۵۰ شد پارسال 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ینی جنین برات تشکیل می‌شد انتقال میدادی بعد بتا افت می‌کرد ؟ بخاطر دی اف ای. بود ؟  چه دارویی ...

ال کارنتین

سلن پلاس

کیوتین پلاس

سینال اف

ویتامین ای و سی و زینک

اسید فولیک پنج

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی مبارکه افسون جون😍😍،خیلی خوشحال شدم برات،چ خبرخوبی دادی عزیزم،بعدهروقت حوصله داشتی برامون توضیح ...

نوشتم عشقم بالا

فدای تو بشم ایشا قسنت همه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نوشتم عشقم بالا فدای تو بشم ایشا قسنت همه

مبارک‌اافسون‌جون

خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌‌نی‌نی‌هاتو‌صحیح‌وسالم‌بغل‌بگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستای خوبم سلام.من الان رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم.بتای ___صفر____ اصلا باورم نمیشد...خدا میدونه ک ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم فقط میتونم دعا کنم خدا آرامش بهت بده و زود سوپرایزت کنه و طبیعی بهت نی نی بده امید داشته باش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانم‌ها به نظرتون تا یک ماه دیگه وضعیت کرونا تو ایران بدتر میشه یا بهتر؟

ما بدجور ترس افتاده به دلمون

ولی خیلی ناراحتم خیلی چمدونام رو آماده کرده بودم سوغاتیامون رو‌ خریدیم پول بلیط هم بماند 

اصلا یه حالیم😓😓😓😓

خانوادم همش میگن نیاید تا یه هفته پیش میگفتن بیاید خیلی خوشحال بودن ولی الان میگن نیاین خطرناکه😢😢😢

سنم هم که بالاس 

اخه چرا خدا با من اینکارو میکنه 😞😞😞

منم دلم بچه خواست اسم گهواره اومد یعنی ممکنه ماها هم یه زمانی بجای نازایی گهواره سرج کنیم؟ خدایا ب ...

الهی آمین 🤲🏼

یعنی هفته هشت تموم شدبعد؟

عزیزم خیلی خیلی مبارکه 😍 مامان دوقلوها 😘😘 

انشاالله صحیح و سالم و به موقع بغلشون کنی 

۷ هفته به بعد میتونی بری سونو قلب

سلام دوستان من روز ۱۳ پریودم الان سونو شدم ضخامتم ۸/۶بود خوبه ؟؟

بله عزیزم خوبه کی انتقالت به سلامتی ؟ 

دوستان ترو خدا کمک کنید 

جنین شناس میگه ۸ جنین تشکیل شده ولی با کیفیت نیست ، میگه اگه اندفعه انتقال دادی و نگرفت باید بری برای تخمک اهدایی

دارم دیونه میشم 😭😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من در دومین انتقال. با نصر. جواب. گرفتم. ولی. اکثرا. با. انتقال. اول. جواب. می گیرند. الان. منتظر. ب ...

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه 

کمی از شرایطت میگی برامون؟ ذخیرت چند بود؟ چندتا جنین داشتی؟ فریز انتقال داد همش رو؟ رژیم داشتی........

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺