2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نه گلم اصلا درست نیست همین چیزی  خیلی ناراحت و متاسف شدم که تا حالا یکبار هم مثبت نشدی با این ...

@زینبی_بابا  
پس به نظرت چرا جنین با گرید a تشكيل ميشه باوجوديكه همسرم آزو هست☹️

واقعًا نمی دونم دیگه باید چی کار کنم كه نتيجه بگیرم؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم ذخیره ام 6 و خورده ایی بود به دکترم گفتم بخورم یا نه، گفت نیازی نیست  منم با چند تا ا ...

ممنونم عزیزم پس الکی نگیرم چون ویتامین ای و دی و امگا میخورم و امپول ب کمپلکسم میزنم شما چند تا تخمک و جنین براتون تشکیل شد؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منم واقعاٌ برام جای سواله که چرا دکترا راهنمایی نمیکنن ، دکتر مردان حتی به همسر من دارویی نداد من خو ...

اره ادم میگه سعی خودمون کردیم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
@زینبی_بابا         من ۵ بار انتقال منفی داشتم  حتی یه بارم م ...

ای بابا

ایشالا زودتر جواب بگیری

این سونو ۳ بعدی واسه اندومتریوز عذاب آوره یا عادیه؟

من ازمایش خون گفت اندومتریوز نداری

ولی شاید باید سونو برم

چی بگم والا گلی آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟  کاش همسرتون هم کاریوتایپ میداد

اره عزیزم ایمنی انعقادی انجام دادم مشکلی نداشتم ولی هم تو بارداری طبیعی بتا رفت بالا افت ورد هم دو بار انتقال جنین بتا رفت بالا افت کرد یه بارم ک ای یو ای شدم باردار شدم گفتن پوچه سقط کردم٫ به زرنانی گفتم برا همسرم هم بنویس گفت احتیاجی نیست چون شما تنبلی تخمدان داری مشکل از شماس

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون ، ان شالله خدا فرزند دوم هم به سلامتی و شادی نصیبتون کنه 

خواهش میکنم عزیزم. الهی که برای شما هم باقیمانده مدت بارداری بخیر بگذره و بعدش طبیعی دومی و سومی و...😅

از شوخی گذشته بعد از زایمان بدن آمادگی زیادی برای باروری داره. من خودم شش ماه بعد از زایمان بصورت باورنکردنی طبیعی باردار شدم اما قسمتم نبود و سقط شد. انشالله که برای شما طبیعی بشه و به راحتی و سلامتی 🙏🏻

@زینبی_بابا         من ۵ بار انتقال منفی داشتم  حتی یه بارم م ...

شما و بچه های دیگه اگه میدونید راهنماییم کنید

پریود شدن بعد منفی شدن چجوریه؟

من دفعه قبل که قبل ازمایش پریود شدم. بدون قطع دارو.

الان از دیشب داروهام رو قطع کردم

کمر درد متوسطی دارم. میزنه به پاهام. رو پام نمیتونم وایسم همش میخوام بخوابم. سرپا وایمیستم حالت تهوع و سرگیجه میگیرم.

اشتها اصلا ندارم.

شماها هم اذیت شدید قبل پریود؟

اضافه کنم که من پریودام همیشه بدون درده و اذیت.

@زینبی_بابا    

مرسی نازنین جان من واقعا براتون ناراحت شدم و از ته قلبم میخوام خدا یه جور دیگه دلتو شاد کنه🙏🏽 وا ...

فداتشم عزیزم قسمت نبوده دیگه چه میشه کرد ...البته شانسیه بعضیا با بار اول مثبت میشن بعضیا با پنجمین انتقال مثبت میشن ..امیدوارم هرکسی تواین راهه بهترین نتیجه رو بگیره 

شما و بچه های دیگه اگه میدونید راهنماییم کنید پریود شدن بعد منفی شدن چجوریه؟ من دفعه قبل که قبل از ...

منم منفی شدم ودوروزه داروهامو قطع کردم ولی خیلی درد دارم استخونام وپاهام درد میکنه...

شاید برا ای وی اف مهم نباشه.منم به دکتر گفتم ویتامین دی کمه ولی تو ازمایش برام ننوشته ارمایشام هم چن ...

عزیزم تا اونجایی که من اطلاع دارم تیرویید کلا برا بارداری خیلی مهمه

من قبل از شروع سیکل متوجه شدم کم کاری دارم و دکتر گفت تا تیروییدت نرمال نشه سیکل رو شروع نمیکنیم

دکتر غدد هم گفت به محض مثبت شدن ازمایش بیا چون باید دوز دارو تغییر کنه

ویتامین دی هم میگن مهمه

دکتر من گفت برا بارداری باید ویتامین دی ١٠٠٠ هر روز بخوری