2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ما از این جا یه ازمایش اسپرم اینا میبریم تهران پیش نصر بازم‌خودش میگه تکرار کنید  ازمایش رو دیگه؟ یا به همون راضیه؟ چون این جا اصلا دقیق نبود و شوهرم تازه داره تقویتی میخوره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
میگن همه کرونا دارن شما هم برید میگیرید روحانی هم که گفت ۲۵ میلیون ایرانی کرونا گرفتن😥😥😥

عزیزم بی خیال این فکرا باش به خدا اوضاع اگه به این داغونی بود ما هم کاری نمیکردیم 

میگن همه کرونا دارن شما هم برید میگیرید روحانی هم که گفت ۲۵ میلیون ایرانی کرونا گرفتن😥😥😥

میگن ممکنه خیلیا بگیرن وعلایم‌نداشته باشن.رعایت کردن خوبه ولازمه ولی اونقدری که تورسانه هامیگن ما اطرافمون ندیدیم

یا رب العالمین
نه عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه منم از ۱ماه قبل خوردم ۱۱ پری ۵ خیلی کمه ولیداسترادیول بالا میبره ل ...

اها.فردا سنو دارم ۱۳همم هست.دعا کن برام عزیزم.

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم بی خیال این فکرا باش به خدا اوضاع اگه به این داغونی بود ما هم کاری نمیکردیم 

بنظرت مراکز ناباروری الان خلوت تره؟

اخه من اینجور فکر میکردم یروز که اونجابودن افتضاح شلوغ بود مطب دکترهاهم همینجور من گفتم الان کسی دکترنمیره

یا رب العالمین
آره همون سيکل مثبت شدم. من اطلاع نداشتم همه رو با هم میخوردم اما بعدش فهمیدم روش درست همون ...

اخه پزشک منم گفت موردی نداره یامیتونی تقسیم کنی یا هنه رو اخرشب موقع خواب بخوری

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
به سلامتی انشاالله که با همم مثبت بشیم❤

ممنون عزیزم.انشالله.برای هم دعاکنیم🙏

ممنونم ایشالا شماهم توبهترین شرایط انتقال بدی وکنجدا بچسبن به دلت 

ممنونم عزیز دلم بابت دعات.مهربونم.انشالله خدا برای هممون خیر بخواد

بنظرت مراکز ناباروری الان خلوت تره؟ اخه من اینجور فکر میکردم یروز که اونجابودن افتضاح شلوغ بود مطب ...

الان همه نرمال دارن به کاراشون میرسن جایی خلوت نیست اما خوبیش اینه مجبورن ماسک بزنن 

دیگه از اون دکتر بیچاره که بدتر نیستیم روزی ده تا مریض میبینه اما چون رعایت میکنه چیزیش نشده 

بنظرت مراکز ناباروری الان خلوت تره؟ اخه من اینجور فکر میکردم یروز که اونجابودن افتضاح شلوغ بود مطب ...

دوستان ما از این جا یه ازمایش اسپرم اینا میبریم تهران پیش نصر بازم‌خودش میگه تکرار کنید  ازمایش رو دیگه؟ یا به همون راضیه؟ چون این جا اصلا دقیق نبود و شوهرم تازه داره تقویتی میخوره