2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
من هررررچیزی در مورد dfiباشه رو درحین تنفر ...مشتاقم بدونم ...من هرچیزی از dfiرو تاالان میدونم شما ت ...

عجبببببببب اینا دیگه کین!!!! 

عزیزم من همسرم با dfi خیلی بالا 38.5 رویان دست رد بهمون نزد و اگر همسرم agglunation مساوی با 109 درصد نداشت حتما iui مجدد میکردیم. تحرک همسرم 8 بود و فقط تحرک b داشت نه a

مورفو بین 0 و 1 بود. اینا رسما دیوانه ان گلم، یه نفر دیگه مثل شما رو هم جواب رد داده بودن. شما حتی شانس طبیعی باردار شدن و بعد iui داری اگر مشکل دیگه ایی نباشه

به خدا دارن شاخ در ابعاد گوزن در میارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما اول پیش اورولوژی رفتیم ننوشت برامون

حتی با وجود دیدن آزواسپرمی؟؟؟!!! 

عزیزم این آزمایش فاکتور آزواسپرمی رو بررسی میکنه که مربوط  به شکست کروموزوم y نباشه و میخواد ببینه مشکل ژنتیکی  و اساسی هست یا نه  درف واقع نشون میوه آزواسپرمی انسدادی هست یا خیر

به نظرم بد نیست از اورولوژیست بپرسی در این رابطه

منم آزمایش ایمنی انعقادی دادم غلظت خون داشتم. همش اسپرین میخوردم. ۲-۳ روز قبل انتقال قطع کردم چون ...

من انتقال قبلم همزمان آسپرین میخوردم و‌انوکسا میزدم  تا هفته هشت هم‌ آسپرین خوردم

ببین من سلکزان میزدم خارجیه  بعد ماه آخر دیگه پیدا نکردم انوکسا زدم اونایی که این داروها رو‌میزنن شیر سویا و آناناس نباید بخورن تداخل داره من رعایت کردم

بچه ها جنین ۳ روزه مورولا یعنی چی ؟ ۱ دونه دارم  میخوام ببینم خوبه یا بد ؟

عزیزم مورولا به معنی توت هست و به یک مرحله از رشد جنین میگن و نشونه خوبی یا بدی جنین نیست

اما وقتی جنین سه روزه به مرحله مورولا رسیده یعنی حتما خوب بوده 

مامان گلی نگران نباش، به یکی بودنش هم فکر نکن، کلی مامان داشتیم با یه جنین مامان شدن

در موارد نادر اون یه جنین دوقلو همسان هم ممکنه بشه

نه مشکل کروموزومی وارثی نیست بعدا بوجود اومده 

آهان پس نیازی نداره به اون آزمایش و خیلی خیلی هم خوب به میکرو جواب میده مورد همسر شما

حتما مصرف آنتی اکسیدان و خنک نگه داشتن بیضه ها رو رعایت کنن همین

امروز17انتقالم.نمیدونم چندهفتمه.فک کنم 2هفته و3روزباشع

درد داشتی؟ اندازه درد پریودی یا بیشتر؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
دیشب داشتم ب شرایط شما فکر میکردم ک اگه جای ظما بودم میومدم یا نه؟! بنظرم جنبه ی مثبتش اینه ک الان م ...

عزیزم اگر ماسک نزنن تو محیط بسته با تهویه ضعیف ماندگار هست اگر همهههههه ماسک بزنن اون وقت خطر خیلی خیلی کم میشه. لعنت به کرونا😔😔😔😔

خداروشکر  عزیزمن چیکارکنم تعدادتخمک هازیادبشه  شایدباراول منفی شد

عزیزم کم و زیاد شدن تخمک دست ژنتیک شماست و میزان پاسخ بدن شما به دارو

گاهی برای ذخایر کم اوابووست و dhea کمک کننده هست، یا پودر پروکسید

عجبببببببب اینا دیگه کین!!!!  عزیزم من همسرم با dfi خیلی بالا 38.5 رویان دست رد بهمون نزد و اگ ...

همون موقع هم فقط شما بهم امیددادی...خودم هستم با کاربری جدید🤗

دعای خیرم بدرقه راهت باشه ایشالا که اینقدر بهم امید میدی

نه مشکل فقط همینا بود