2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
درد داشتی؟ اندازه درد پریودی یا بیشتر؟

آره ازپریودی کمتربود.ولی دیشب شدیددردداشتم صب رفتم آزمایش .بتام از60شده بود168.نمیدونم بخاطرچیه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو هزار بار شکر مبارک باشه عزیزم

دعام کن عزیزم.خیلی دلم گرفته

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
اره خود جنین شناسم میگفت تاحالا نداشتیم ، میخوام ببینم اصلا امکان داره ؟

آره عزیزم چرا نمیشه ،تمام جنین ها که بلاست نیستن ،خیلی ها با جنین ۳ روزه وحتی ۲ روزه باردار شدن ،ببین حتی جنین داخل رحم بهتر رشد میکنه تا محیط آزمایشگاه،توکل کن به خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
همون موقع هم فقط شما بهم امیددادی...خودم هستم با کاربری جدید🤗 دعای خیرم بدرقه راهت باشه ایشالا که ...

عزیزم کار از امید دادن گذشته 

من حرص میخورم با شرایط نزدیک به نرمال چرا این قدر نا امیدت می کنن 

نمیدونم چرا موفق نمیشم بهت بگم به خدا مشکل عجیب و غریبی ندارین گلم 

اگر میکرو کنین جزء اون گروهی هستین که بالاترین شانس یعنی 46 درصد در هر انتقال 

بهت قول میدم زود زود مامان میشی

خونریزی پشت جفت که یا جذب میشه یا دفع من خودمم داشتم

چ جوری بودگلم.لخته هم دیدی .خونریزیت چطوری بود.میشه توًیح بدی

به نظرم داشت الکی امیدوارم میکرد 

خیالت راحت هیچ دکتری الکی امیدوار نمیکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم جنین شناس تشخیص میده براهرکسی فرش انتقال بدن یاسه روزه یا ۵روزه یاپزشک؟

با نظر هر دو گلم ،من تعداد تخمک هام ۱۰ تا بود فرش انتقال دادن ،چون زیاد تخمدانهام تحریک نشده بودن،البته شاید جنین هام هم قابلیت فریز نداشتن

عزیزم کار از امید دادن گذشته  من حرص میخورم با شرایط نزدیک به نرمال چرا این قدر نا امیدت می کن ...

اتفااااااااقا خیییلی خوب تونستی منو از روز اول جمع کنی

بااین ناامیدی که اینا میدن 

هربارم ناامید میشم باز میام از شما راجب dfiمیپرسم

دیگه قید دکترای شیراز رو زدم ....تصمیم گرفتم ۶ماه طبیعی اقدام کنم اگر نشد ایشالا بیام تهران ...که یکم ببینم شرایط کذونا چطور پیش میره

تا یکسال دیگه صبر دارم 

دعام کن عزیزم.خیلی دلم گرفته

امروز همش به یادتم چون بتات بالا رفته عالیه ولی فقط فردا خودتو برسون دکتر زیادم تحرک نداشته باش تا مطمین بشی 

خونریزی تو بارداری دلایلی غیر از سقط هم داره پس امیدوار باش

مدام دستتو‌بذار رو شکمت آیه الکرسی بخون و‌باهاش حرف بزن 

عزیزم مورولا به معنی توت هست و به یک مرحله از رشد جنین میگن و نشونه خوبی یا بدی جنین نیست اما وقتی ...

خیلی خیلی ممنونم که توضیح دادی گلم 

من ۵ تا جنین برام فریز کردن ولی گفتن ضعیف هستن و احتمالش هست روز انتقال ۵تاش باهم برات انتقال بدیم ، ولی از نظر خودم خیلی خطرناکه

۱دونه گرید a که حالا جنین شناسم میگفت خوبه 

دوتا ab و ۳ تاc که گفتن احتمالا اونایی که c هستن از فریز که دربیارن کلا ذوب بشن و نمیمونن

اخه منو ترسوندن گفتن کیفیت تخمکت خوب نیست احتمالا باید تخمک اهدایی بگیری ، نمیدونی این ۳ روز بر من چه گذشته 😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
امروز همش به یادتم چون بتات بالا رفته عالیه ولی فقط فردا خودتو برسون دکتر زیادم تحرک نداشته باش تا م ...

عزیزمی ممنونم.آره میخام برم دکترچون کلافه شدم

نه پانکچر نشدم. دو تا جنین دیگه از همون سه سال پیش داشتم که انتقال دادم. البته نظر دکترم ا ...

اخه اگه بچه شیر بدیم مصرف داروهای پانکچر یا انتقال برای بچه اول بد نیست؟؟؟؟  پس شما برای دومی تعیین جنسیت هم نکردید درسته؟؟