2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
والا من اون موقع از مدتها قبل رفته بودم طب سنتی و چون طبعم سرد بود بیشتر گرمی میخوردم، الان دیگه خیل ...

به نظرت رژیم غذایی خیلی تاثیر رو تخمک  نداره؟ دارو ویتامین میخوردی؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
والا من اون موقع از مدتها قبل رفته بودم طب سنتی و چون طبعم سرد بود بیشتر گرمی میخوردم، الان دیگه خیل ...

عزیزم میشه بگید بعد انتقال چیا بخوریم خوبه که یبوست نشیم بعدم چ غذاهایی بخوریم خوبه چکار کنیم منو راهنمایی کنید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما میکنم والا این‌رژیم چه فایده وقتی همه چی رو هواس اصلا معلوم نیست کارمون

❤️❤️فکر منفی نکن 

همسرت اسپرماش همه چی نرماله؟ 

خدا رو شکر گلی 😍 😍 😍 😍  ان شاالله دیگه حتما حتما مامانی و به زودی تیکر خوشکل هم میذاری&nbs ...

ممنونم عزیزم😙😙😙 انشاالله انشاالله😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نگران نباش انشالله نتیجه ی خوبی بگیری🙏🙏 چقدر همه چی پیچیده ست. منم یه بار میکرو داشتم تعداد جنینم ...

نه واقعا تعداد تخمک دلیلی بر کیفیت دار بودن تخمک نمیشه !😔 باید با جنین شناستون صحبت کنید ، حالا انشالله که از شما این شکلی مثل مال من نیست نگران نباشید 

منونم عزیزم انشالله شما هم نتیجه بگیرید 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
برو عزیزم حتما خیره 😍😍😍

عزیزم شما تقویتی قبل تخمک کشی چیا مصرف کردین؟ همسرتون هم تقویتی خوردن؟ چند تا تخمک شد و جنین پسر؟ 

سلام شادان جان خوبی عزیزم ..دو مرحله ای چجوری میشه اون وقت؟؟اولین بار میشنوم منم شنبه نوبت هیستر ...

سلام عزیزم، قربونت😙😙😙

دو مرحله ای یعنی هم جنین سه روزه انتقال میدن هم پنج روزه، جنینای من سه روزه فریز هستن خدا بخواد یکشنبه برام سه روزه انتقال میدن بقیه رو میذارن رشد کنن دو روز بعدش باز انتقال میدن

به امید خدا که جنینای خوبی برات تشکیل بشه دخترخوب

ببین تغذیه سالم یعنی سعی کن فست فود و نوشابه نخوری یا خیلی کم، بعد یه ماهو نیم قبلش پودر اینوفولیک و قرص اوابوست بخور خیلی موثره، چهارمغز با عسل روزی یه قاشق، اگه اضافه وزن داری بتونی کم کنی حتی مقدار کمم تاثیر داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان ترو خدا کمک کنید   جنین شناس میگه ۸ جنین تشکیل شده ولی با کیفیت نیست ، میگه اگه ان ...

شما دکترتون کیه؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فکر کنم ما انتقالمون باهم باشه

به امید خدا

شما یکشنبه انتقال داری یا سه شنبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم، قربونت😙😙😙 دو مرحله ای یعنی هم جنین سه روزه انتقال میدن هم پنج روزه، جنینای من سه روز ...

یعنی امکانش هست به فاصله دو روز، دو تا انتقال داشته باشی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم بیمارستان بهمن پی جی دی هم کردم حدود ۲۵تومن ...منفی شدم 

عزیزم شما فقط دو تا جنین براتون پسر تشکیل شده بود؟ چند تا جنین کلا بود؟ رژیم غذایی شما و همسرتون داشتین؟