2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
عزیزم چند تا جنین داری با ذخیره چند؟ همسرتون مشکلی هم داشتن؟ 

تست ذخیره نگرفتم اما دکتر سونو کرد گفت تخمدان‌های خیلی خوبی داری  ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین ۴ روزه فریز  شد همسرم مورفو ۲ تحرک ۱۰ درصده تعداد زیر ۱ میلیون ه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
تست ذخیره نگرفتم اما دکتر سونو کرد گفت تخمدان‌های خیلی خوبی داری  ۲۰ تا تخمک داشتم ۱۰ تا ج ...

به شوهرتون دارو تقویتی هم دادن قبلش؟؟ رژیم خاصی نداشتین؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به شوهرتون دارو تقویتی هم دادن قبلش؟؟ رژیم خاصی نداشتین؟؟ 

رژیم خاصی نداشتم ولی همیشه میرفتم باشگاه و ورزش میکردم البته قبل کرونا ! بنظرم ورزش خیلی تاثیر داره رو تخمدان ها

یکی از اشناهامون تنبلی تخمدان داشت چن سال بود بچه دار نمیشد تنها تغییری که داد این بود که چن ماه ورزش رو شروع کرد و واقعا باردار شد اما همون یه بار

خودش میگفت بخاطر ورزش بوده 

همسرم قرص پنتوکسی فیلین و ویتامین ای و کپسول اسپیرژن (ویتامین و مواد معدنیه) با ۱۵ تا آمپول سینال اف زد 

قبلش مورفو ۱ بود تحرک ۰

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم خطر که خاطرت جمع اصلا نداره، حتی بدون هواگیری، فقط این آمپول خیلی درد ناک هست هر جوری کمت ...

قربونت عزیزم که جواب دادی خدا گل پسر تو حفظ بکنه آره خیلی درد داره بعدش اصلا ماساژ یا فشار نمیدم ولی واقعا سوزش عجیبی داره

خدایا شکرت
رژیم خاصی نداشتم ولی همیشه میرفتم باشگاه و ورزش میکردم البته قبل کرونا ! بنظرم ورزش خیلی تاثیر داره ...

تنبلی تخمدان با رژیم و ورزش عالی میشه 

من شوهرمم کمی ضعیف شده داره ویتامین ای و دی و امگا میخوره حالا ببینم تغییری میکنه 

سعی میکنم گرمی هم بدم بهش 

دکترش که معتقده اینا الکیه تو ای وی اف  میگه اونا خودش اسپرم خوب رو جدا  میکنن

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بسلامتی عزیزم انشاءالله .ِ.اینطور ک.از پیاما متوجه شدم دیگه یزد نرفتی درسته.؟شیراز درمانتو دوباره شر ...

ممنون عزیزم ....

آره خیلی سختم بود گاهیم تنها میرفتم اونجا ..

شیراز از اول شروع کردیم ..خیییلیی بهتره ...همش میگم کاش از اول همینجا انجام داده بودم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
قربانت، انشاالله مامان شدن دوتامون و بقیه بچه های تاپیک😙😙😙 شایدم بخاطر داروهات کم شده آخه من خود ...

انشالله....

شایدم ..عجیب بود برام 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خودم خیلی رعایت میکنم برا کرونا برا استراحت بعد از انتقال نگران بودم چون انگار اکثرا خونه هستن و اس ...

مرسی عزیز دلم 

بله گلی اصلا اگر کرونا نبود حتی برای مثبت شدن بهتره روزی 10 دقیقه پیاده روی ملایم کرد 

خاطرت جمع استراحت اصلا خوب نیست خصوصا استراحت مطلق که اثر منفی داره

سلام

من تازه وارد هستم.آرزو مي كنم همگي خيلي زود ني ني نازتون رو بغل بگيريد.

دو سال هست كه براي بارداري اقدام كردم و نشده .تحت نظر دكتر پاكروش هستم.ميشه لطفا اگر كسي پيش ايشون ميكرو كرده بهم بگه چطور بوده