2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
چجوری کیفیت جنین بالارف؟باداروهایی ک همسرت گرف؟دوتادکتربرای همسرم عوض کردین نتیجه نداد،داروخوبی نمید ...

گلم حتما حتما برو تهران ابن سینا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نه سمانه جون من اصلا نداشتم کی بی بی میزنی؟

خداكنه منم لكه بيني ندارم خير باشه. بي بي اصلا نميزنم مستقيم ميرم آزمايش ان شالله خدا بخاد شنبه ميرم دعا كنيد🙏 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم جانم، راستش من تعیین جنسیت نکردم تهرانم نیستم فقط چون آی وی اف کردم میدونم هزینه ها مرحل ...

مرسی عزیزم از پاسخت😘ولی خیلی گرونه بیچاره مردم هزار تا بدبختی دارن حداقل دکتر و درمان زیاد گرون نبود کاشکی😢

سلام دوستای عزیز من آمپول اونوکسپارین میزنم نوشته لازم نیست هواگیری بشه ولی اون طور که میزنم دردش ز ...

سلام عزیزم خطر که خاطرت جمع اصلا نداره، حتی بدون هواگیری، فقط این آمپول خیلی درد ناک هست هر جوری کمتر درد داری بزن و اینکه بعدش روی محل تزریق رو فشار و ماساژ نده چون بد جور کبود میشه 

سلام عزیزم خوبی‌؟ شما مگه پارسال باردار نبودی؟؟ 

سلام.عزیزم.خوب 

گل پسرچطوره رفلاکسش بهتر شده انشاءالله!

خودت چطوری...شیرت بادوشیدن بیشتر شد.؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام.عزیزم.خوب  گل پسرچطوره رفلاکسش بهتر شده انشاءالله! خودت چطوری...شیرت بادوشیدن بیشتر شد.؟

سلام نفسی عزیزم خدا  رو شکر، خودت و پسر نازت خوبین؟؟ 

بله عزیزم خیلی بهتره، الان مدل بالا آوردنش تغییر کرده گاهی یک یا دو ساعت بعد از شیر خوردن پنیرک بالا میاره که فکر کنم طبیعیه، و موقع نشستن هم هست نه خوابیده

بله خدا رو شکر شیرم شده 350 تا، درسته یواش یواش زیاد میشه ولی راضی ام خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 

دکتر خودم ذنوبی ولی دکتری انتقال داد دکتر ظفر دوست بودن بله من به بی بی اعتماد دارم و همیشه می گفتم ...

جنينات چند روزه بودن؟ 

زینب جون شما مبدونید من از کجا میتونم قرص dhea گیر بیارم ،اگر خدا بخواد تا ده روز آینده میام تهران 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام عزيزه دلم 

پسر گلت خوبه 

بله با شما باردار بودم و هم دوره شما بودم 

ولي پسرمو تو ٣٧ هفته براثر فشار بالا از دست داد 😭😭😭😭😭

الان مجدد انتقال دادم و نگران آينده. 

عزیزم شمامیکروکردی یاای وی اف؟

من راستشو بخاي نميدونم فرق اينا باهم چيه و زياد وارد اين مباحث پزشكيش به قول دكتر نميشم كه استرس به خودم وارد كنم. كلا من همه چي سپرده بودم به دكتر و بيمارستان. 

سلام عزيزه دلم  پسر گلت خوبه  بله با شما باردار بودم و هم دوره شما بودم  ولي پسرمو ...

الهی بمیرم 😭😭😭😭😭 منم فشارم رفت بالا و ختم حاملگی دادن 

خیلی ناراحت شدم برات، خیلی ان شاء الله این دفعه ختم به خیر میشه، فکر کردم طبیعی حامله شدی دوباره😢😢😢😢

ببخشید این امپولا برا چی تجویز میشه؟

برای اثر ضد انعقادی عزیزم چون هم حاملگی و هم هورمون تراپی ریسک لخته شدن خون رو بالا میبرن 

برای همین در کنار این آمپولا میگن استراحت مطلق ممنوع هست و باید فعالیت های روتین قبلی ادامه دار باشه