2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046120 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزو جان ناامید نباش  چند تا جنین انتقال دادی؟ اگر بیشتر از یکی بوده شاید یکیش گرفته و بقیه دا ...

عزیزم دردهم داشتی؟

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
دکترتون کی بود؟مرکز ناباروری انجام دادین؟

دکترالهام نقشینه.بیمارستان بهشتی.ن مرکزناباروری نبود

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
اخه اونجا گفتن تعطیله کی انجام دادی شما؟

گفتن فقط فریزمیکنیم .ولی من جنینام 3تابودگفت کمه ودوتاشوانتقال دادن یکیشم فریزکردن

بله عزیز دلم سه بار افت بتا داشتیم رفتیم ابن سینا  دی اف ای همسرم بالا بود شش ماه دارو استفا ...

خداروشکر عزیزم مبارکت

خیلی خوشحال شدم.برات .انشاءالله تااخرش بسلامتی میگذرونی

من.6هفته و2روز رفتم.قلب تشکیل شده بود

البته اگه طاقت بیاری دیرتر بری خب بهتره چون.بعضا دیرتشکیل میشه تا8هفته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مبارك باشه عزيزم به سلامتي ان شا الله ، هفته ٨ برو براي سونوي قلب . ان شا الله كه قلب دردونه هات ١٢٠ ...

سلام.عزیزم.خوبی

بارداری چطوره؟سختت نیس با بچه ها

کی میری ان.تی بسلامتی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خب آندومترت خوب بوده که یعنی رحمت ریزش کرده من استرادیول،ویتامین ب6 و آمپول ب12 و آمپول واریوپپتیل ...

آخه خونریزی نداشتم ..یعنی ممکنه ریزش کرده داخل رحم مونده؟؟

خب پس خوبه ایشالله مثبتی😍امسال سال خوبی میشه برامون

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من اول کاری ناامید شدم وقتی دکترم میگفت رحمت عالیه جنین لالیه چرا نباید بگیره خدا چرا  اره گری ...

عزیزم.ناامیدنباش..منم.انتقال اولم شرایط رحم.عالی دوتا جنین بلاست عالی ولی نگرفت.

بار دوم مثبت شد

نگران.نباش و دست از تلاش برندار خانومی.حتمانتیجه میگیری

ممنونم. من امروز روز ١٠ انتقالمه چون لكه بيني نداشتم نگران بودم. آخه شنيدم خيليا كه مثبت شدن لكه بين ...

اره منم شنیده بودم، البته شنیده بودم که اکثریت علایم دیگه هم داشتن وقتی بار دوم هم علائمی نداشتم به شک افتاده بودم که نکنه مثل دفعه اول منفی باشم ولی واقعا من اصلا علایم نداشتم حدود هفت یا هشت هفتگی چنان علایمی اومد سراغم که جبران تمام بی علایمی هامو کرد، ان شالله شما هم چند روز دیگه خبر مادر شدنتونو بهمون میگید عزیزم

پس انجام‌میدن دیگه.هزینه اونجا چقدر شد؟

باداروهاسونوهاآزمایش هافریزانتقال تخمک کشی.همش شد4میلیون