2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون پس بنظرت ازمایشای دیگه ای لازم نبود اخه فقط اینا برامیکرو کافیه؟

والا من به جز اینها amh و عکس رنگی و کلی آزمایش هورمونی دیگه انجام دادم و روز سوم پریودی رفتم آزمایشگاه

ویتامین د3 هم باید می‌نوشت برات خیلی واجبه

والا من به جز اینها amh و عکس رنگی و کلی آزمایش هورمونی دیگه انجام دادم و روز سوم پریودی رفتم آزمایش ...

چیکارکنم حالا؟من مشکل ازشوهرمه خودمو سونوگرفت مشکلی نداشتم ظاهرا.من قبلا ازمایش کلی دادم فقط ویتامین دی کم داشتم

یا رب العالمین
عزیزم، نمیدونم چرا ماها افتادیم رو دور منفی شدن😕😕😕 منم چهاربار تجربه کردم این لحظه رو، واقعا خییی ...

مرسی شادن جون....ایشالا که ایندفعه که انتقال میدی مامان دوتا نی نی سالم بشی...

ممنون عزیزم فرقی نکرده بود همون ۲بود 

عزیزم انشالله که دفعه بعد نتیجه میگیری ، من وقتی انتقالم منفی شد داغون شدم تا دوماه اعصاب هیچ کسی نداشتم ، از شانس خورده بود به کرونا بیرونم نمیتونستم برم ، خدا بهمون صبر بده به همین زودی ها یه نی نی سالم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ان شاالله پیش به سوی مامان شدن😍😍😍😍

زینبی جون ببخشید یه سوال دارم. من امروز انتقال دادم که دکترم برای سه شب دیگه جز امشب دو تا آمپول پروژسترون داد و گفت از بعد از اون هر هشت ساعت یه دونه قرص فرنوژست شیاف واژینال کن. شما اطلاعی درمورد این قرص داری؟ با اینکه میدونم باید به نظر دکترم اعتماد کنم باز یخورده استرس گرفتم چون مرکز هم بهم گفت اگر آمپول استفاده کنی بهتره.

و یه سوال دیگه 

شما میدونی قرص رو چجور باید شیاف کنم؟ چقدر بعدش دراز بکشم؟ و اینکه اینم مثل شیاف پروژسترون از بدن بیرون میاد یا نه 

ممنون از لطف شما 

منفی شد عزیزم

ای بابااااا شماهم منفی شدید ؟ 😓😓😓😓 چرا همه منفی شدن ؟ کاش چندتا مثبت هم داشتیم دلمون شاد میشد و امید پیدا میکردیم برای ادامه دادن ! 

جنین دارید بازم ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم شما اطلاع دارین که عکس رنگی رو حتما قبل از آی وی اف میگیرن یا نه؟ 

برای همه نمیگیرن عزیزم،کسی ک توسونومشکلی نشون بده یاای وی اف های ناموفق داشته باشه انگارمیگیرن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود