2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
عزیزم من قبل ازانتقال رفتم برای بادکش گفت هرروز ۱۵ دیقه به جز پریودی ...نه عزیزم من منفی شدم ولی خب ...

مرسی گلم. به نظرت من که نمیتونم عسل بخورم, دمنوش دارچین یا زنجبیل یه لیوان صبح یه لیوان عصر میتونه جایگزینش باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم. به نظرت من که نمیتونم عسل بخورم, دمنوش دارچین یا زنجبیل یه لیوان صبح یه لیوان عصر میتونه ج ...

بجای عسل میتونی شیره انگور یا توت وخرما بخوری ؟ قبل ازانتقال کلا  چیزای گرمی بخوری خوبه همون دارچین وزنجبیل دم کنی غذاهای مقوی بخوری توغذاهات آب قلم بریز 

مرسی گلم. به نظرت من که نمیتونم عسل بخورم, دمنوش دارچین یا زنجبیل یه لیوان صبح یه لیوان عصر میتونه ج ...

عزیزم منظورشون از شیرینی جات 

شیرینی جات مصنوعی

وگرنه عسل و خرما و شیره که عالیه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم دکتر نصر اگه ۸ پریودی پیشش نری میگه ماه دیگه این موقع بیا تا سونوت کنم دارو بدم؟ یا دارو میده؟ ...

من روز ۸ رفتم و اصلا نپرسید روز چندم هستی خانم دوستی پرسید و دکتر فقط برای معاینه کلی سونو کرد منو که کیست و ... نداشته باشم

حتی دیروز که زنگ زدم به منشی گفتم من میخوام دو ماه دیگه بیام اشکال نداره و باید دوباره سونو بشم، گفت مشکلی نداره و نمیخواد

اما میخوای به شماره خود مام زنگ بزن راهنمایی میکنن

خانوما ي خانومي بود اينجا اسم کاربريش ندا بود ازمايش ميخاست بده چيشد،؟ 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
من روز ۸ رفتم و اصلا نپرسید روز چندم هستی خانم دوستی پرسید و دکتر فقط برای معاینه کلی سونو کرد منو ک ...

مرسی عزیزم عکس رنگی هم میخواست؟؟؟ دو ماه دیگه بدون سونو داروهات رو شروع کنی بعد پریود بری پیشش تخمک کشی ؟؟ نگفت چند وقت جنین رو فریز نگه میداره؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺