2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنونم عزیزم اره نیکان میرم عزیزم

سلام گلم، خوبی ؟ 

یه سوال داشتم، شما هم سونوی ۲۸ هفتگی رفتی؟ من زنگ زدم رستاک گف داپلر انحام میدیم نه معمولی! شما کجا انجامش دادی؟ معمولی بود یا داپلر؟

سلام گلم، خوبی ؟  یه سوال داشتم، شما هم سونوی ۲۸ هفتگی رفتی؟ من زنگ زدم رستاک گف داپلر انحام م ...

نه عزیزم بین ۲۸ تا ۳۲ هفته بود که بمن ۳۰ هفته گفتن رفتم

من رفتم دکتر صدری 

۱۸ هفته رو رستاک رفتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه بر خدا عزیزم، به یه دونه ام راضی هستم چون واقعا خسته شدم... برای ما فکر کنم 170 اینا میشه ولی ...

عه چه خوب میگیرن ازتون ...آره بابا حالا اگه دو مرخله ای بخوام میشه شش تومنننن....

من روز اول پریود شبش رفتم حمام چون ازز صبح بیرون بودم ....پریودیم قطع شده ...نمیدونم چیکار کنم .بنظرتون ادامه داره؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم منم خیلی میترسیدم ولی تو رویان فقط قبلش آمپول ضد درد زدن و قابل تحمل بود اما خیلی درد داش ...

راستش من رشت زندگی میکنم،خیلی میترسم،دوجاییکه بهم معرفی کردن میتونم انجام بدم مطب هستش،هردوتام گفتن دردش قابل تحمله،واین منوخیلی میترسونه،ممنون گلم،پس بایددنبال یه جابگردم بابیهوشی انجام بشه چون واقعاخیلی میترسم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ابن سینا با بیهوشی انجام میده بنظرم خیلی با بیهوشی خوبه خصوصا اگه مشکلی داشته باشی کلا یه ربع بیس ...

ممنون گلم،ولی من رشت زندگی میکنم،بایدهمینجابگردم ببینم جایی انجام میدن،ممنون ک جوابمودادین

من چسبندگی داشتم دکترم یه مایعی ریخته بود تو شکمم که چسبندگی دیگه نگیرم من لوله ام چسبندگی داشت و م ...

گلم ازکجافهمیده بودن موادسمی تولیدمیکنه؟؟باعکس رنگی متوجه شده بودن؟؟منم الان ترسم ازجواب عکس رنگیه

گلم ازکجافهمیده بودن موادسمی تولیدمیکنه؟؟باعکس رنگی متوجه شده بودن؟؟منم الان ترسم ازجواب عکس رنگیه

اره

نترسید من کیست اندومتریوز داشتم که اون باعثش بود

الکی واسه کسی این مشکل پیش نمیاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانوما کسي قبل انتقال اووژن يا فرتيل ايد خورده؟ تاثير داره

جنین فریز دارین؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من چسبندگی داشتم دکترم یه مایعی ریخته بود تو شکمم که چسبندگی دیگه نگیرم من لوله ام چسبندگی داشت و م ...

دقیقا منم همین مشکل دارم 😐😐😐

بهم گفته یه مایعی داخل لوله داره تولید میشه که باعث میشه جنین از بی بره یا این که نمیزاره لانه گزینی کنه ! خدا به خیر کنه 😔😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها من روز ۸ پریودی پیش نصر نمیرم یعنی بهم میگه برو ماه دیگه ۸ پریودی بیا تا تازه داروهات رو بگم؟؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزم ممنونم. من عسل نمیتونم بخورم. هم به خاطر عفونت قارچی مزمن که هنوز گرفتارشم. هم اینکه رژیم ...

عزیزم بادکش ۱۵ دقیقه باید بذاری روتم یه پارچه ای چیزی بکشی قبلشم روی پوستتو روغن زیتون باید بزنی