2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ب۶ خوردم‌بهترم ولی باز در روز یکی دوبار و بالا میارم

سلام

ترد يا كراكر نمكي و يا نان سوخاري اناتا هر وقت حالت تهوع گرفتيد سريع بخوريد خيلي تاثير داشته براي من

اصلا نميذاره بالا بيارم و تهوعم هم سريع ميره

امتحان كنيد شايد براي شمام اثر كرد

دوستان کسی اینجا هست که با لاپاراسکوپی لوله رحمی برداشته باشه ؟ میخوام ببینم دردش چقدر بوده ؟

سلام 

من برداشتم

فقط همون روز اول درد داری اونم بیشتر بخاطر جای بخیه ها و گازی که تو شکمت کردن

نمیگم درد نداره ولی همش همون روز اول

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من اصفهانم از دکتر خودم تقریبا راضی ام، ولی از مرکز ناباروری اصفهان و دکترجنین شناس خیلی انرژی منفی ...

عزیزم خیلی لطف داری خواهش میکنم 

بله دقیقا حس اعتماد خیلی اهمیت داره چون دیگه بعد از تجویز پزشک باید حرفش رو گوش داد، اگر اعتماد نباشه همش دلهره و استرس میاد که خب اثر خوبی نداره

عزیزم من از اول با دکتر مشایخی بودم و خیلی خیلی راضی بودم  ولی انتخاب مرکز درمانی و دکتر با خود ...

عزیزم یعنی من که با دکتر شیوا تشکیل پرونده دادم،دیگه پانکچر و انتقالم با خودشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونی چرا کلا ترسیدم از همه دکترا خیلی بلا سرم آوردن همشونم معروف  الان وقتی زیاد تعریف می ش ...

میدونم چی میگی

درجریان کارت هستم

جنین شناس هم خیلی مهمه. سعی کن هرجایی ک انتخاب میکنی با جنین شناس معروفی کار کنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
همسرم منو دیگه کم مونده بکشه😅 لاله پرونده کامل داریم ابن سینا پرونده کامل داریم مام پرونده کامل ...

آخی😅 بخدا گرفتار شدیم

انتخاب دکتر سخته، حالا ایشالا بچه ها ک تهرانن بهتر بتونن توی انتخاب کمکت کنن

ولی خیلی از این شاخه به اون شاخه نپر. هم خودت بیشتر دودل میشی هم همسرت کلافه و خسته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم یعنی من که با دکتر شیوا تشکیل پرونده دادم،دیگه پانکچر و انتقالم با خودشه ؟

روز پانکچر و انتقال هر دکتری که شیفتش باشه کار انجام میده مثلا من دوبار پانکچر شدم و دوبار انتقال هر چهار بار یه دکتر متفاوت بود که هیچکدومشون دکتر خودم نبود البته منم هیچ تاکیدی نداشتم که دکتر خودم باشه ولی میدونم اگه بخواید باید قبلش بهشون بگید که میخواید با دکتر خودتون انجام بدید و اونا هماهنگ میکنن و دکترتون میاد فقط برای شما کار انجام میده و میره.   من انتقال اولم با دکتر شیوا بود، بنظر شخصی من ولی رو دکتر حساس نباشید چون استرستون میره بالا واقعا دکتر وسیله هست وگرنه تقریبا همشون تو یه سطح هستن

عزیزم خیلی لطف داری خواهش میکنم  بله دقیقا حس اعتماد خیلی اهمیت داره چون دیگه بعد از تجویز پزش ...

سلام عزیزم،زینبی شمادرموردعکس رنگی اطلاعاتی دارین؟؟اینکه بابیهوشیم انجام میدن یانه،چون گفتن یه بیحسی میزنن ک دردش قابل تحمل باشه منم استانه دردم خیلی پایینه،ترسوهستم درکل

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
روز پانکچر و انتقال هر دکتری که شیفتش باشه کار انجام میده مثلا من دوبار پانکچر شدم و دوبار انتقال هر ...

ممنونم عزیزم ،آخه میدونی من اصلا از کار تیمی خوشم نمیاد،حس میکنم هیچ توجهی به بیمار نمیکنن،اصلا پرونده رو نمیخونن ،اصلا نمیدونم چند تا پزشکن ،شما الان باردارید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...