2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046268 بازدید | 684508 پست
نازنین جون من ازصبح خیلی سرچ کردم به نظرم زودرفتی آز بتای دخترپایین میشه بودن کسایی که بعدامثبت شدن ...

مرسی عزیزم فداتشم...درسته دلیل علمی نداره ولی میگن بتا دختر بیشتراز پسره  اتفاقا 

مرسی عزیزم فداتشم...درسته دلیل علمی نداره ولی میگن بتا دختر بیشتراز پسره  اتفاقا

سلام عزیزم

بهتری؟

رفتی ازمایش؟😍

چه میدونم من شنیدم پسربیشتره هست چندروزپیشم سرازمایش شماگفتن پسربیشترهست

حالا فرقی نداره مثبت باشه مشخص میشه انشاله

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم که گلم بریمببینیم مشکلی نباشه ایشا.چون امروز روز ۱۷انتقالمه.دخترا بنظرتون ساک دیده میشه؟

خوب ازمایشت مثبت بوده دیگه خداروشکرررررر

میری سونو واژینال؟

چندتاانتقال دادی؟

خداروشکرکه تااینجاخوب بوده خوشحال شدم🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان پی آرپی چیه؟ بلاست میشه جنین سه روزه وپنج روزه  هیچینگ هم اونسری یکی توضیح دادیادم نمی ...

پی ار پی قبل انتقال مثلا سه چهار روز قبلش خونتو میگیرن پلاسماشو جدا میکنن میشه یه مایع تقریبا بی رنگ شیری تزریق میکنن رحم پذیرش جنبن بیشتر میشه درد هم اصلا نداره مثل انتقاله

جنین سه روزه که سه رئزه هست

به چهار روزه میگن کامپکت

پمج روزه بلاست

بستگی به کیفیت جنین داره اگه کیفیتش خوب باشه میذارن بلاست بشه بعد انتقال میدن که شانسش بیشتره

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
حالا که انجام دادی، کاش نتیجه میداد... 🙁🙁🙁 من به دوستمون میگفتم خودشو تو دردسر نندازه تو رو نمیگ ...

شوهرم اومد دید ناراحتم بغض کرده بودم گفت توباید خودتو اماده میکردی گفت با بار اول مثبت نمیشد که گفت من ۹۰ درصد خودمو برای منفی و۱۰ درصد برای مثبت شدن اماده کرده بودم ...گفت عیب نداره بیچاره همشم میگفت جای امپولات درد میگرفت ناراحت میشدم 

نازنین جان تا لحظه آخر امید داشته باش بتا ۲ بوده ان شاءالله که تا شنبه رفته بالا بعدم روز ۱۲ زود نبو ...

ممنون عزیزم فداتشم نمیدونم چرا دکتر اینقد زود نوشته برام ولی خب اگه چیزی بود حداقل شکوک میشد قسمت نبوده دیگه ...ازته دلم دعامیکنم شما ایندفعه مثبت بشی وخوشحال بشیم 😘

پی ار پی قبل انتقال مثلا سه چهار روز قبلش خونتو میگیرن پلاسماشو جدا میکنن میشه یه مایع تقریبا بی رنگ ...

اوکی چه کامل 

ممنون عزیزدلم🌹🌹🌹🌹

عزیزم پی ارپی برای کسایی انجام میدن که چندبارانتقال منفی داشتن؟

خدایابه امیدخودت🌺