2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مال خودشون بوده، اونم مثل من مشکل از شوهرش بوده.

قبل از اینکه دوستم میکرو کنه رستمی بهش گفت شوهرت ضعیفه وخانم مشکلی ندار....بعداز پانکچر از ۱۸تخمک یک جنین تشکیل شد....گفتن علتش مشخص نیست 

دوستم بعداز یکسال خاست انتقال بده گفتن ذوب شده وجنین شناس گفت مقصر تخمک هست ....ازنوع واکوعل دار وحباب دار هست

فکر کن این یکسال علت رو نگفته بودن...واینکه جنین شناسس گفت احتمال زیاد بخاطر دارو بوده

خودمم مشکل از همسرم بود دی اف ای ۳۵بود رفتم رستمی بدون هیییییچ توضیحی بهم گفت برو اهدایی درمان هم نداره درصورتی خیلی از دوستان با دی اف ای بالاتر باردار شدن ...دیگه نرفتم

ایشالا شما هرکجا میرید نتیجه بگیرید

آره حتما بخور...رویان نامرد به من نگفت تقویتی بخور من بعد زدن ۲۶ تا آمپول وقتی رفتم آزمایش استرادیول ...

عزیزم چند تا جنین شد ؟؟؟ رژیم غذایی هم گرفتی؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اگر ضعیف بود چرا انتقال دادن ؟دکتر همسرتون کی بود؟چند تا تخمک داشتید ؟ببخشید اینقدر سوالام زیاد شد

دکتر صدیقی گیلانی

۴ تا تخمک داشتم.نمیدونم.انتقال دادن دیگه.خب منم راضی بودم.گفتم شاید بگیره.

خدایا شکرت  
چه فایده داره سه روزه هم که انتقال بدی منفی میشه، الان منم دقیقا مشکلم مثل شماست، شوهرم ژنتیکی مشکل ...

اتنا جان ميشه لطفا بگي چه ازمايشي دادين كه اينو متوجه شدين؟

من يه ازمايش ژنتيك داديم اون كه ميگه ٤٦ كروموزومه و شكل كروموزومها 

همونه؟

من امروز بهشون گفتم تعیین جنسیت میخوام  گفت خوب نیست و برای جنین ضرر  داره و کلا به درد ش ...

عزيزم اگه بچه نداري اين كارو نكن 

اره برا تعيين جنسيت pgd ميكنن كه خيلي از جنينا بعدش رشد نميكنن و تلف ميشن 

حيفه

خب قطعا شوهرتون مشکل نداره درسته؟ چون گرید آ و بلاست تشکیل شده. من ک میگم مشکلی نداره تو آزمایشات ژ ...

خوب يعني تخمكه منه كه نميگيره؟

يا اگه بلاست بشه يعني تخمك هم خوبه؟

دکتر صدیقی گیلانی ۴ تا تخمک داشتم.نمیدونم.انتقال دادن دیگه.خب منم راضی بودم.گفتم شاید بگیره.

درسته بعضی وقتها همون جنین ضعیف میگیره،انشالله که خیلی زود مامان بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

منم پيش نصر انتقال دادم اينبار كه نشد 

بچه ها من يه چيزي شنيدم دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم 

اينكه ميگن بعضي دكترها اصلا جنيني انتقال نميدن و شايد جنينهاي خوب رو بفروشن ؟؟؟😱

عزیزم مرسی قربونت برم ایشالا شماهم نتیجه میگیری 

عزیزم مبارکه دیدی گفتم پنجشنبه خبر خوشحالی میدی مطمئن باش جواب آز هم مثبته.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی