2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره وقتی گفت ۳۶۳ تومن سونو و ویزیت ،موندم اما زنگ زدم دقیق پرسیدم  گفت پانکچر ۵۸۵۰ انتقال ۲. ...

اونا میگن ۱۳ تومن شما یه ۳ یا۴ تومن اضافه تر در نظر بگیر عزیزم

الان رویان میگه هزینه همه چی باهم میشه ۸ تا نهایتش ولی من تا الان بیش از ۱۰ تا خرج کردم بدون انتقال

بعدم راجب تعیین جنسیت راست گفته به جنین آسیب میزنه و تضعیفش میکنه...یکی از بچه ها چند روز پیش گفته بود همینجا که میخواست پی جی دی کنه دکتر براش ولی جنین شناس بهش گفت به هیچ وجه پی جی دی نکنه چون اکثر جنینا از بین میرن....

یادم نیست کدوم یکی از دوستان بود که این حرف و زد...لیلاجون دیروز آزمایش داد امروز گفتن جوابشون منفی شده ایشون ۱۱ تا جنین گرید عالی و آ داشتن اما تو پی جی دی برای تعین جنسیت فقط دوتا موند که یکیش پسر بود و انتقال داد،،،میبینی چقد از بین میره جنین واقعا من که هرگز یه همچین ریسکی نمیکنم چون میترسم واقعا...همینطوریشم شوهرامون اسپرمشون ضعیفه جنینا کیفیت آنچنانی ندارن دیگه اگه پی جی دی بشن هیچی دستمونو نمیگیره

حالا شما بازم از خانومایی دیگه تاپیک بپرس اونا بهتون میگن پی جی دی چه معایبی داره

انشاالله موفق باشی

شما تعیین جنسیت کردی که انقدر زیاد شد ،پس چرا من پرسیدم گفت ۱۳ تومن یعنی گولم دارن میزنن

کجا میخوایید برید ؟ 

من بیمارستان خصوصی میرم 

هر ویزیت ۶۰ تومن با دفترچه میدم که حدودا هر ۳ روز یکبار از روز اول پریکدیم دارم میرم

شنبه پانکچر میشم 

پارسال توی دی ما پانکچر شدم ۵۸۰۰ فقط هزینه عمل پانکچر شد هر نی ۶۶۰ تومن میگیرن فریز کردن 

هزینه دارو پارسال ۲۵۰۰ شد 

انتقالم شد ۲۸۰۰ شد 

برای امسال تازه دارم میرم نمیدونم چقدر میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم نگران نباش. من چون اوایل اطلاعاتم پایین بود و مشکلمون رو حاد نمیدیدم. خیلی سرخوش و خوشال م ...

منم مشکلمون روخیلی حاد میدونم ،ولی توکل کردم به خدا ،شما هم اگر سه روزه انتقال میدادی شاید نتیجه میگرفتی عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اونا میگن ۱۳ تومن شما یه ۳ یا۴ تومن اضافه تر در نظر بگیر عزیزم الان رویان میگه هزینه همه چی باهم می ...

مرسی عزیزم که اینارو گفتی

نه تعیین جنسیت نمیکنم 

خدا فقط بهم یه بچه بده سالم هیچی نمیخوام ،من ذوق دختر پسر همزمان داشتم ولی اگه آسیب میزنه عمرا انجام بدم

یه دونه سه روزه ضعیف تشکیل شد.اونم نگرفت.

اگر ضعیف بود چرا انتقال دادن ؟دکتر همسرتون کی بود؟چند تا تخمک داشتید ؟ببخشید اینقدر سوالام زیاد شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کجا میخوایید برید ؟  من بیمارستان خصوصی میرم  هر ویزیت ۶۰ تومن با دفترچه میدم که حدودا ه ...

من مرکز مام امروز رفتم که خصوصیه و بدبختی من بیمه نیستم همرو آزاد پرداخت میکنم

پارسال بیمارستان لاله انجام دادم که کلا با همه چی ۱۲ تومن شد 

اما امسال خدا کنه زیاد نشده باشه

لیانا جون ذخیره منم همین حدوده،ممکنه به منم بگه باید دوبار پانکچر بشم ؟هفت ماه پیش آز دادم 1/7 بود

پیش نصر میری عزیزم ؟ 

ببین به خیلیا سریع میگه اهدایی 

ولی ذخیرت خوبه با تخمک خودت مامان میشی ایشالا 

ذخیره پایین تر میومد پیش دکتر عابدی مثلا ۱۰ تا جنین داشت چون من میشستم تو نوبت از همه سوال میکردم 😂 

اگه رفتی پیشش گفت اهدایی اهمیت نده بگو نه میخوام خودم پانکچر شم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستش من پیش دکتر احمدی تو عرفان نیایش میخواستم برم، اما خواهرم شوهرم یهو دکتر نصر رو برام اکی کرد و ...

دکتر نصر کارش خیلی خوبه کار خوبی کردی رفتی پیشش نگران نباش

Tsh برا قبل پانکچر خوبه اما برا قبل انتقال بالاست یکم باید برا زمان حاملگی زیر ۲.۹ باشه حتما

برو پیش دکتر غدد بهش بگو برا قبل انتقالت بهت دارو بده دکتر غدد کارش دقیق تره تو این مورد من خودم برا تیروئیدم میرم پیش دکتر غدد هیچوقت نمیگم دکتر زنان برام دارو بده

راستش منم وقتی رفتم رویان اصلااااا نه به خودم که پلی کیستیکم و نه به شوهرم که مورفوش ۲ بود هیچ دارویی ندادن من ولی خودم رفتم برا شوهرم و خودم دارو گرفتم البته رویان منو منع نکرد که داروی تقویتی نخورم...

در مورد تعیین جنسیت تو پست قبل گفتم بهت عزیزجان اصلا خوب نیست کلی از جنینات از بین میره که حیفه واقعا

به نصر اعتماد کن کارش خوبه

دکتر نصر کارش خیلی خوبه کار خوبی کردی رفتی پیشش نگران نباش  Tsh برا قبل پانکچر خوبه اما برا قب ...

مرسی مهربون

منم شنیدم که نصر خوبه

ولی دارو تقویتی رو میخورم هم خودم هم همسرم

حتی گرمی هم دارم میخورم

مثل عسل و سیاه دونه و .....

میخوام این دفعه مثبت بشه

حتما دکتر نصر رو میرم

من مرکز مام امروز رفتم که خصوصیه و بدبختی من بیمه نیستم همرو آزاد پرداخت میکنم پارسال بیمارستان لال ...

متاسفانه هزینه ها خیلی زیاده

حالا باز نتیجه بگیریم خیلی خوبه 😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرسی عزیزم که اینارو گفتی نه تعیین جنسیت نمیکنم  خدا فقط بهم یه بچه بده سالم هیچی نمیخوام ،من ...

خواهش میکنم عزیزم....خدارو چه دیدی شاید خدا یه دوقلو دختر و پسر بذاره تو دامنت،،هرچی قسمت باشه همون میشه🤗

ماها هم هر دو جنسو دوست داریم عزیزم ولی باز میگم آدم باید انتقال بده هرچی خود خدا داد بگه خدایا شکرت سالم صالح و عاقل باشن هر چی باشه خوبه🙏🙏

الان خدا میگه سفارش دیگه ای ندارین علیاحضرت😂😂😂🙈🙈