2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خودمم موندم گفت نخور گفتم همسرم برای مورفو الان ۴ ماهه داره مکمل خارجی میخورم ولی گفت نخوره  ...

خب همون موقع علتشو میپرسیدی.. شاید دلیل داره برای حرفش. شاید چون چهار ماهه خورده و ماه اخر نخوره و استرس نداشته باشه بهتر باشه.. الانم اگه خواهرشوهرت میتونه کمکت کنه بگو تماس بگیره علت رو بپرسه و یا خودتون ب منیش رنگ بزنیدبگو یادم رفت دلیلشو میخام بدونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قبل انتقال از شوهرتون هم‌گرفتن؟

نه گفتن نیاز نیست البته این ازمایش خون دقیق نیست تست حلق وبینی درسته ..اون روز که من رفتم انتقال یه خانومی ازمایش خونش مثبت شده بود تست حلق وبینی داده بود منفی بود ...خیلی هم ارزونه بدون دفترچه ۱۵۰ تومن شد برام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گفتن نیاز نیست البته این ازمایش خون دقیق نیست تست حلق وبینی درسته ..اون روز که من رفتم انتقال یه ...

لیلا رو تگ‌کن ببین جواب آزمایششو گرفته ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم منم اون بار اصفهان سینال اف فقط زدم و هش ام جی. سینال چند وتحد نوشته؟ هاش ام جی چندتا؟

اصلا نگاه نکردم چند تا نوشت، فقط برگه رو گرفتم و گذاشتم تو ماشین برای همسرم

روز هفتم هستم الان  سونو کرد دارو داد گفت پریود شدی بزن روز هفتم پریود بیا

خودش از اول گفته روز هفت بیا معاینه اول؟ یا اتفاقی روز هفت رفتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه نازنین جان ناامید نباش❤❤❤❤ایشالا مثبتی ...من مطمانم 🤗

وااای خدای من خدا ازدهنت بشنوه،  بخدا خیلی بده حداقل میگم کاش دوتا جنین دیگه داشتم ....شماهم هرجارفتی خیلی تاکید کن به دکتر بگو یه کاری کنن تخمکات بیشتر باشه که جنین بیشتری داشته باشی 

خب همون موقع علتشو میپرسیدی.. شاید دلیل داره برای حرفش. شاید چون چهار ماهه خورده و ماه اخر نخوره و ا ...

اتفاقا همین الان خواهر شوهرم گفت بهش زنگ میزنم همه سوالات رو میپرسم و گفت بهشم می سپارم کلا کارات رو فقط خودش انجام بده

نه گفتن نیاز نیست البته این ازمایش خون دقیق نیست تست حلق وبینی درسته ..اون روز که من رفتم انتقال یه ...

مرکز اصفهانوتست حلق میگرفتن ۲۵۰.دکترم گفت هم قبل پانکچر هم قبل انتقال ازدوتاتون میگیرن.اخه برا انتقال که شوهرم دیگه کاریدنداره

یا رب العالمین