2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
من تایپ می کنم اولشم@میزارم اماابی نمیشه باید ابی بشه تامتوجه بشه

اکثرا اسمهای فارسی به سختی منشن میشن اول @بذار بعد اسم مورد نظرو حروف های اولشو که مینویسی یه چندتا اسم میاد اگه تواونا بود انتخاب میکنی ابی میشه 

آره ممکنه گرید آ هم به بلاست نرسه همونطور که خیلی وقتا جنین گرید بی و سی هم با اینکه ضعیف تر از آ هس ...

عزیزم من مطب بودم یه خانوم دوتا جنین گرید سی سه روز داشت که دکتر میگفت ارزش نداره چون قبلا باکیفیت هارو انتقال داده بود واون خانوم اصرار کرد انتقال دادن ومثبت شده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فقط معجزه بود کاری نکردم معجزه خداست درست پاهی که میخواستم میکرو کنم

عزیزم یعنی برای مورفولوژی صفر هیچ دارویی استفاده نکرد شوهرت؟ منم شوهرم صفره مورفولوژیش

عزیزم من مطب بودم یه خانوم دوتا جنین گرید سی سه روز داشت که دکتر میگفت ارزش نداره چون قبلا باکیفیت ه ...

همه چی دست خداست عزیزجان اگه تو تقدیر بچه ای باشه که باید بدنیا بیاد هرجور شده میاد....تو کانال مامانای موفق میکرویی یه خانم ۴تا گرید سی انتقال داد دوقلو باردار شد

انشالله تو هم دوقلو تو دلت داری نازنین جونم😍😍😍

آره ممکنه گرید آ هم به بلاست نرسه همونطور که خیلی وقتا جنین گرید بی و سی هم با اینکه ضعیف تر از آ هس ...

چ جالب اصلا اطلاع نداشتم

مرسی از راهنماییت❤مرسی وقت گذاشتی😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چ جالب اصلا اطلاع نداشتم مرسی از راهنماییت❤مرسی وقت گذاشتی😘😘

خواهش میکنم عزیزم آی وی اف یکمش شانسیه

انشاالله اینبار شانس باهات یار باشه و خدا یه دوقلو نصیبت کنه🙏

خواهش میکنم عزیزم آی وی اف یکمش شانسیه انشاالله اینبار شانس باهات یار باشه و خدا یه دوقلو نصیبت کنه ...

فدات بشم خدااز زبونت بشنوه مرسی گلم الهی آمین😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نازنین جون قبل انتقال نمیشه جنیناروببینیم؟

اینقد که سرشون شلوغه که من نتونستم جنین شناسو ببینم ولی اگه بخوای فک کنم نشونت بدن ...من از کادر بیمارستان بهمن خیلی خوشم میاد خیلی متعهد وخیلی منظم  هستن وبسیار مهربون ...هرچی بپرسی جوابتو میدن 

همه چی دست خداست عزیزجان اگه تو تقدیر بچه ای باشه که باید بدنیا بیاد هرجور شده میاد....تو کانال ماما ...

بله دقیقا خدا بخواد معجزه میکنه ...ایشالا  همه ی منتظرا  وهمه ی دوستای تاپیکمون معجزه خدارو ببینن وخدا بهشون هدیه نازشو بده مرسی عزیز دلم  امیدوارم 😘😘😘یعنی دوس دارم زمان زود بگذره وپنجشنبه بشه 

نازنین جون قبل انتقال نمیشه جنیناروببینیم؟

ببخش من جواب میدم، 

چرا به من نشون دادن، هم توی نی جنین شناس اورد دیدمشون خیلی خیلی خیلی ریز بودن ، تو سونو هم وقتی انتقال میدن جنینارو به ما نشون میدن خیلی باحاله  ، 

قبل از انتقال هم جنینامون رو توی ال سی دی نشون میدن و میتونیم اولین عکس رو از جوجه بگیریم،

یعنی چی؟یعنی از بیضه هم نمیتونن اسپرم بگیرن براتون؟

یعنی اسپرماش شکل طبیعی ندارن ،والله گفتن که نمونه انزالی بهتر از بیوپسی ،حالا باید ببینیم نظر پزشکهای رویان چیه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
جواب ازمایش شوهرم عدد واینا نبود فقطyes و no بود درست نفهمیدم چیه

همسرتون آزو اسپرمی ؟اگر هست یعنی اینکه اسپرم پیدا کردن با بیوپسی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخش من جواب میدم،  چرا به من نشون دادن، هم توی نی جنین شناس اورد دیدمشون خیلی خیلی خیلی ریز ب ...

عه چفد بامزه ....برای من دستگاه  سونوشون ازاین کوچیکا بود چرخ داشت میبردن اینور اونور من خودمم دورم شلوغ بود چیزی ندیدم یعنی دکتر سونو گرافیه دقیقا پشتش به من بود نمیدیدم ...راستش اصلا هم به ذهنم نرسید که بگم بیارن ببینمشون اینقد که استرس داشتم ...شما کجا انجام دادی ؟