2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
میگن که قبلی رو قبول میکنه 

خدا کنه

اما به شدت دودل هستم

چون اینجا دیدم خیلیا گفتن دکتر نصر بیشتر میگه تخمک اهدایی و همسر من عمرا قبول کنه، من عدد تخمک گذاریم ۱.۷ هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه هم داشتم من از وقتی داروهای ای وی اف رو استفاده کردم هر روز که بیدار میشم چند تا جوش زد ...

من از آی وی افم هشت ماهی می گذره ولی الان دوماهه صورتم پر شده از جوشای بزرگ هر کاریم می کنم خوب نمیشه نمیدونم از چیه دکترم نمیرم بخاطر کرونا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها منم میخوام برم این ماه ولی از کرونا میترسم و اینکه لوله التهاب دارم باید اونو وردارم تا مثبت شه ای وی اف م

شما کجا انجام میدین ای وی افتونو نمیترسین برای سونو و اینا رفت اومد ازمایش و اینا

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ممکنه تخمک کم داشته باشم جنین کم بشه؟شوهرمم اسپرمش را باید از بیضه بگیرن

بستگی به داروهات داره و اینکه بدنت چه جوری به دارو جواب میده 

انشاالله که همه چی به خوبی پیش بره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خوب عالیه دیگه همون شنبه برو ایشالا بایه بتای تپل میای 😍

فداات.انشالله توهم پنج شنبه باخبرخوش خوشحالمون میکنی

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
نه احتمالا نمیخواد کی انجام دادی 

برای تاریخ ۵/۹۸ یکیشم ۱۰/۹۸

به نظرت دکتر نصر

میگه تخمک اهدایی؟

الان عدد fsh من ۱۶ بوده

عدد Amh  من ۱.۷ بوده تو اون تاریخ

کلا هم یه تخمدان دارم 😭

من فکر می کردم تخمک کشی وحشتناکه نگو انتقال بدتره تو تخمک کشی لااقل ادم بیهوشه خخخ

نه انتقال اصلا نه درد داره نه زیاد طول میکشه مثل معاینه اس اصلا متوجه نمیشی 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
برای تاریخ ۵/۹۸ یکیشم ۱۰/۹۸ به نظرت دکتر نصر میگه تخمک اهدایی؟ الان عدد fsh من ۱۶ بوده عدد Amh & ...

خب زیاد نگذشته از تاریخش

انشأالله که نمیگه امیدت به خدا باشه یکم تقویتی بخور پرگناکر کانسپشن خیلی خوبه بخر روزی یکی بخور قیماشم دو ورق 120 تومنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من فکر می کردم تخمک کشی وحشتناکه نگو انتقال بدتره تو تخمک کشی لااقل ادم بیهوشه خخخ

اره خب تخمک کشی بیهوشیه متوجه نمیشی  انتقال هم یه لحظه درد داره یعد که سونو میکنن وشکمو یکم فشارمیدن دیگه درد نداره خیالت راحت