2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
 نوبت بعدی میشه هشت پریود نه زودتر خوبه من رفت و امد کمتر کنم از شمال 

منم از شمال رفتم 

ویزبت اول که رفتم سونو کرد روز نهم پریودی بودم گفت ماه دیگه بیا واسه آی وی اف داروهامو نوشتن توضیح دادن می تونستم همونجا داروهامو بخرم بیارم با خودم ولی گفتم صبر کنم تا اینماه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله این بار نتیجه بگیری چون واقعا خیلی دوره ی سختیه هم از نظر مالی هم رفتو آمدو بقیه چیزاش

واقعا انشأالله شما هم اینبار دست پر برگردی عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
شماکدوم‌دکتر بودی؟جنین فریز داری؟

مطب دکتر زهرافتوحی رفتم و مرکز مشتاق پانکچر کرد.

نه ندارم. هشتا جنین تشکیل شد ک تا مرحله بلاست رشد نکردن و اوت شدن و انتقال نداشتم. 

مشکلمون وضعیت همسرم هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
همشون خوبن دکتر احمدی و کلانتری که به سختی نوبت میدن  احساس میکنم دکتر اولیا پناه دقیق تره&nbs ...

سلام عزیزم ،ببخشید این دکترا روز خاصی مرکز مشتاق ویزیت میکنن؟اگه لیستی ازشون داری ممنون میشم بهم بدی ،یعنی اگه  الان بریم، دکتر کلانتر واسه چندوقته دیگه نوبت میدن؟ مثلا من اگه روز دوم پریودم پاشم برم مرکز ،همون روز کسی ویزیتم میکنه یا باید نوبت گرفته باشم؟ شرمنده بخاطر این همه سوال 

سلام عزیزممم  اشکالی نداره از سوم پری بخور باز بقیه بیان بهت یگن

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روکین همون ال دی هست گلم، منم از امشب که پنج پریوده می خام استفاده کنم

از پنج باید بخوریم یا سه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍