2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز روزچهار انتقالم هست پیش نصر انجام دادم دوتا جنین پنج روزه اما هیچ احساسی ندا ...

عزیز دلم اصلا منفی نباش تو حتما مامانی 😍😍😍😍😍

اولین بارته گلم؟؟؟ چند تا تخمک و جنین داشتی با ذخیره چند؟؟ 

فقط فکرای مثبت کن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم منم مثل شما اصلا هیچ درد واحساسی نداشتم روزای اول،  ایشالا ایندفعه حتما مامان شدی 😘

آمین

ممنون برای دعای خیرت

به خدا بهم ریختم دیگه خستم از همه چیز

شما کار خاصی نکردی؟ استراحت مطلق بودی؟

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏
عزیز دلم اصلا منفی نباش تو حتما مامانی 😍😍😍😍😍 اولین بارته گلم؟؟؟ چند تا تخمک و جنین داشتی با ذخ ...

ممنون قشنگم 

بار دومه اولین بار بیمارستان صارم انجام دادم منفی شد

الان دومی باره پیش نصر

۱۴ تا تخمک که هفت تاش جنین شد

ذخیره هم ۴

آمین ممنون برای دعای خیرت به خدا بهم ریختم دیگه خستم از همه چیز شما کار خاصی نکردی؟ استراحت مطلق ...

نه عزیزم هیچ کار خاصی نکردم فقط غذاهای ادویه دار نخوردم وسردی نخوردم ...بله عزیزم تقریبا استراحت کردم چون همسرم شدیدا حساسه ونمیذاره کارکنم میترسم کارکنم بعدا اگه منفی شدم غرمیزنه سرم 

ممنون قشنگم  بار دومه اولین بار بیمارستان صارم انجام دادم منفی شد الان دومی باره پیش نصر ۱۴ ...

این دفعه اخر عزیزم فکرا بد رو دور کن با جنینت صحبت کن ❤️😍

دکتر نصر فریز کردن ؟؟؟ مشکل خاصی داشتین ؟؟ فاصله بین پانکچر و انتقالتون چقدر بود؟ 

نه عزیزم هیچ کار خاصی نکردم فقط غذاهای ادویه دار نخوردم وسردی نخوردم ...بله عزیزم تقریبا استراحت کرد ...

سلام نازنین جونم ما منتظر بی بی مثبت هستیم ...نمیدوووونی چه ذوقی میکنم بی بی مثبت میبینم..لطفا زودی بزن و بیا ما رو خوشحالمون کن

ممنون قشنگم  بار دومه اولین بار بیمارستان صارم انجام دادم منفی شد الان دومی باره پیش نصر ۱۴ ...

با مثانه پر برات انتقال دادن ببخشید بعدش زود برات لگن آوردن که اذیت نشی من دفعه اول خیلی بخاطر همین اذیت شدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
با مثانه پر برات انتقال دادن ببخشید بعدش زود برات لگن آوردن که اذیت نشی من دفعه اول خیلی بخاطر همین ...

😑😑این رو جدید شنیدم 

با مثانه پر برات انتقال دادن ببخشید بعدش زود برات لگن آوردن که اذیت نشی من دفعه اول خیلی بخاطر همین ...

آره عزیزم با مثانه پر

بعدش سریع رفتم دستشویی

سلام نازنین جونم ما منتظر بی بی مثبت هستیم ...نمیدوووونی چه ذوقی میکنم بی بی مثبت میبینم..لطفا زودی ...

سلام عزیزم خیلی ممنون من خودم واقعا دیگه صبرم تموم شده ولی بیبی چک ندارم شوهرمم نمیخره مجبورم تا پنجشنبه صبر کنم وبرم ازمایش بدم ایشالا که خدا دلمونو شاد میکنه ولی من اصلا امیدی ندارم حالم یه جوریه انگار که میخوام پریود بشم 😔

😑😑این رو جدید شنیدم  

آره با مثانه پر انتقال میدن یعنی انتقال با سونو انجام میدن اینقدر فشار میدن که ببخشیدا هرآن میخواد بریزه😣😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏