2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شوهر منم مث شوهر شما مشکل مورفو و تحرک داره ممکنه بخاطر همین جنینای منم ضعیف و مشکل دار باشن و شایدم ...

عزیزم ناامید نباشbکه خوبه جنینای من همهbهستن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه تجربه ای از دکتر خاصی داره لطفا بگو ،خوب یا بد بودنشو 

همشون خوبن دکتر احمدی و کلانتری که به سختی نوبت میدن 

احساس میکنم دکتر اولیا پناه دقیق تره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آسپرین تو بارداری خطرناکه بچه ها؟ بچه ها تو نت دیدم نوشته آسپرین تو ۳ ماه آخر بارداری تو رده d قرار ...

سلام گلم، دکتر من قطع کرد ، شاید بستگی به شرایطت گفته، دوباره ازش بپرس احتنالا ادامه دادنش بهتر بوده واست

ممنونم همچنین فرزندان شما ان شاء الله. 36هفته و 6روز زایمان کردم. الان که مادرم هست مادرشوهرمم شبا م ...

خدا حفظشون کنه.

اوایل ک واقعا خوبه کمک و لازمه. تا میتونین استفاده کنین.

من شهری دیگه جز شهر خانواده خودم و همسرم زندگی میکنم.

واقعا دیگه خسته شده بودم از اینکه پیش همسرم نیستم.

و زندگی زناشوییم تعطیله.

الانم اگر کار خونه و آشپزی نباشه ب بچه داری و همسرداری میرسم.

توکل کنید ب خدا. ب نظرم تا ۶ ماه خوبه آدم کمک بگیره ، تا بچه ها جون بگیرن ، و بتونن بشینن.

من چون فقط شیر خودمم میدم خوب بیشتر وقت و انرژی ازم میگیرن‌.

جمعه خودم بعد از ۳ هفته تنهایی هر دو رو حموم کردم.

دیدم از عهده اینم برمیام ، 

در حالیکه اگر با مادر یا مادرشوهرم مطرح میکردم حتما میگفتن نبر ، و صبر کن تا ما بیایم.

راستی خاطرات روزانمو تو تاپیکام مینویسم.میدونم نمیرسی ، ولی اگر تونستی بخون یک کم دستت میاد کارای روزانه ام.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم خرنوب خوبه؟؟؟ کیلویی ۱۲۰ًتومن به من قیمت دادن گفتن ۶ کیلو باید بگیری😐 شما چقدر مصرف کردین؟؟؟ ...

آره خوبه برا آقایون... چه خبره ۶ کیلو کم کم بگیر بهت فشار نیاد عزیزم

شوهر من هر سری قد ۴۰ یا ۵۰ تومن میخرید

هر دفعه هم که دم میکنی یه چوب ازش دم کن(تیکه تیکش کن تا میتونی)همراهش هل دارچین زنجبیل گل محمدی سیاهدانه هم بریز توش دم کن بده شوهرت بخوره با عسل

من ۳۰ تومن خرج کردم فقط این سری و تا حالا ۳بار پانکچر کردم نه پولی دارم بعدشم از سرطان میترسم این دا ...

لیلا جون خیلیا با رژیم گرفتن  به جنسیت دلخواهشون رسیدن ولی من خیلیارو دیدم برعکس شده ای یو ای هم فقط اس پرم هارو شستشو میدن وداخل واژن تزریق میکنن اونم شانسش کمه همین ای وی اف بود که اونم خدایی هم دردسر داره همه کلی پول میخواد امیدوارم که پریود نشی ودلت شادبشه عزیزم 

عزیزم ناامید نباشbکه خوبه جنینای من همهbهستن

اره میدونم عزیزم مث همهیم

حالا هی با خودم میگم گرید بهانست جنین اگه مشکل ژنتیکی کروموزومی نداشته باشه و سالم باشه حتما میگیره انشاالله هردومون با همین جنینا به نتیجه برسیم....

آسپرین تو بارداری خطرناکه بچه ها؟ بچه ها تو نت دیدم نوشته آسپرین تو ۳ ماه آخر بارداری تو رده d قرار ...

من خوردم.

پرینالوژیستی ک میرفتم گفت تحقیقات جدید نشون داده برای جلوگیری از پره اکلامپسی خوبه و بهتره بخورم.

منم خوردم.البته گاهی یادمم میرفت😎

البته من دوقلو بودن ، 

آنوکسا هم میزدم.

و خدا رو شکر تا جاییکه میشد نگهشون داشتم و با برنامه ریزی زایمان طبیعی کردم و اورژانسی نشدم.

شاید اگر قطع میکردم ، کنترل فشارم سخت میشد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@زینبی_بابا   سلام عزیزم، خوبی؟ گل پسرت خوبه؟  گلم یه سؤال، شما اسپینال شدی یا جنرال بر ...

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم

خودت خوبی‌؟ 

عزیزم من اسپاینال شدم و به همه هم پیشنهاد میدم چون عوارضش خیلی کمتره و لحظه تولد بچه رو هوشیاری، بعدش درد نداری، میتونی تماس پوستی و شیردهی رو در یک ساعت اول بعد از تولد که بچه هنوز هوشیار هست انجام بدی و... 

بی هوشی فقط و فقط موارد خاص که متخصص بگه انجام باید بشه چون هیچ کدوم از مزایای بالا رو نداره

در مورد بی حسی هم اصلاااااااااااا و ابدا دردی حس نمیکنی و تا بی حس نباشی شروع نمی کنن

عوارض سر درد و تکون نخوردن طولانی مدت هم نداره واقعا

من 5 ساعت بعد از عمل راه رفتم و غذا خوردن رو شروع کردم 

ممنونم عزیزم تو شمال معمولا گوسفندها علف زیاد میخورن 😁 شما تعیین جنسیت داری؟؟؟ شیره انگور اینا هم ...

والا من میخوام پی جی اس کنم چون سقط مکررم 

جنسیتش برام مهم نیست خیلی ، هرچند دختر خیلی دوست دارم

بله عزیزم شیره انگور نباید بخوری

من فک کنم سیکل قبل انجام دادم روز ۲۰ سیکل بعد سیکل بعدی انتقال دادم البته با بیهوشی و هیسترو

یعنی اون محل خراش تا سیکل بعدی پر نمیشه؟ 

اخه من قراره تو این سیکلم بخاطر پولیپم هیسترو بشم، خواستم ببینم اگر جای خراش میمونه به دکترم بگم برام خراش هم بده

خواهش 
@زینبی_بابا     @مرضی96     @لیانا21     خواهش میکنم هرکدو ...

سلام عزیزم اتفاقا مشخص میشه و اصلا جای نگرانی نیست 

به نظر میاد اسفنکتر مجاری ادراری شل شده و با هر بار عطسه. و سرفه کمی ادرار میکنی گلم

باز تماس بگیر با دکترت تا خیالت راحت بشه