2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم بیا اینم علائم هنش میگفتی علائم‌ندارم  ببین قرص دمیترون و ب ۶ بگیر هر ۸ساعت مجازی ب ...

وای اره همش حالم یجوریه امشب شیشلیک خرید شوهرم خودش درست کرد ۳تا خوردم وای خیلی خودمو نگه داشتم ولی باز ببخشید بالا اوردم اینارو بگیرم بخورم؟؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی من تو این چار سال انقد بی بی چک های مختلف زدم که حد و حساب نداره

این سری به این رسیدم که بهترینش وندفو هست

خیلی حساسیت بالایی داره

الان یکی داشتم زدم سریع پررنگ شد

ولی دیروز مدیکور با تاخیر هاله انداخت

من تو داروخانه ها پیدا نکردم از دیجیکالا گرفتم

برا کسایی گفتم که مثل من خوره ی بی بی چک دارن😁😜

خواهش میکنم گلم اره یادمه تو تایپیک بانو  ببین گردو عسل و چهار مغز که خیلی خوبه همه باید بخورن ...

ممنون گلم لطف کردی

گفتش روز دوم پری بیا

دیگه براجنسیت نخواستم ریسک کنم

خدایابه امیدخودت🌺
وای اره همش حالم یجوریه امشب شیشلیک خرید شوهرم خودش درست کرد ۳تا خوردم وای خیلی خودمو نگه داشتم ولی ...

اخی من که این تهوع بارداری رو هم دوست دارم🤩

ان شاالله زودی تموم بشه اذیت نشی

وای اره همش حالم یجوریه امشب شیشلیک خرید شوهرم خودش درست کرد ۳تا خوردم وای خیلی خودمو نگه داشتم ولی ...

اره بگیر مجاز خوردنش فقط دمیترون یبوست میاره مواظب باش 

غذاهای کبابی واست خوبه ولی نه با حجم زیاد خیلی پرخوری نکن 

ب ۶ یادت نره 

هل و گلاب و لیموترش این جور چیزارو بو کن تاثیر داره 

بستنی هم‌ار تهوع جلوگیری میکنه به هم خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخی من که این تهوع بارداری رو هم دوست دارم🤩 ان شاالله زودی تموم بشه اذیت نشی

مرسی عزیزم وای خیلی بده زیر دلم درد گرفته فشار اوردم کی میری سونو من و تو دو هفته فرقمونه😍😍

ممنون گلم لطف کردی گفتش روز دوم پری بیا دیگه براجنسیت نخواستم ریسک کنم

انشاالله که خیر 

موفق باشی 💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره بگیر مجاز خوردنش فقط دمیترون یبوست میاره مواظب باش  غذاهای کبابی واست خوبه ولی نه با حجم ز ...

مرسی عزیزم 

لیانا جون یه سوال کسایی که طبیعی باردار میشن مثلا میرن سونو شاید یک تا دو هفتم فرق داشته باشه هفتش تو میکروم اینطوریه ؟

اره بگیر مجاز خوردنش فقط دمیترون یبوست میاره مواظب باش  غذاهای کبابی واست خوبه ولی نه با حجم ز ...

همش گوشی دستمه نت گوشی دارم ضرر داره برای قلب 

مرسی عزیزم وای خیلی بده زیر دلم درد گرفته فشار اوردم کی میری سونو من و تو دو هفته فرقمونه😍😍

آخی راست میگی تهوع زیاد خیلی به آدم فشار میاره

من داروهام تا یکشنبه کفاف میده

هم انوکسا هم دوفاستون هم شیاف بهم تا ٢٠ روز بعد از انتقال دادن گفتن اگه مثبت شد یه هفته بعد از مثبتی بیا

حالا منم دوشنبه میرم مطب دکترم که ببینم داروهامو چجوری باید ادامه بدم

بله تقریبا دو هفته

تفاوت انتقالمون١٣-١٢ روزه☺️

آخی راست میگی تهوع زیاد خیلی به آدم فشار میاره من داروهام تا یکشنبه کفاف میده هم انوکسا هم دوفاستو ...

عزیزممم ایشالا نی نی هامون سالم بیان بغلمون ایشالا قسمو همههها🤗🤗🤗