2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه سوال.نگرانممممم... من امروز روز هفتم انتقالم..از ۲۳ خرداد که هیسترو و خراش دادم چند روز یک ...

لی لی جون من فکر میکنم به خاطر دستکاری ایناست. وگرنه اگه عفونت بود که دائم این حالت رو داشتی. بعدم عفونت ترشح و اینا داره اونم ترشح مایل به سبز و بدبو. خارش بیرونی ممکنه مربوط به شیو اینا باشه

اینا اطلاعات ناقص من بود. حتما دوستان مطلع اطلاعات دقیق تری میدن. بی صبرانه منتظر نتیجه مثبت شدنت هستم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خانما من امروز ۱۳انتقالم هست تا پریروز کمردرد داشتم پادرد داشتم و همش فکر میکردم الان پریود میشم نمیدونستم زیاد بایستم اما از دیروز تا حالا اصلن خیلی خیلی عادیم چرا اینجوری شدم عجیب نیست تا پریروز اصلن توان نداشتم اما حالا انگار نه انگار 

خانما من امروز ۱۳انتقالم هست تا پریروز کمردرد داشتم پادرد داشتم و همش فکر میکردم الان پریود میشم نمی ...

ببین من دوستم روز ۱۰ و ۱۱ بیبی گذاشت منفی بود، روز سیزده یه هاله کمرنگ افتاد و روز ۱۶ انتقالش تازه بتاش شد ۸۰ الان ۸ماهه بارداره، حالا تو هم شاید مثه همونی اخه علائمتم علائم بارداریه.تا ازمایش ندادی دارو و اینا رو قطع نکن

خانما من امروز ۱۳انتقالم هست تا پریروز کمردرد داشتم پادرد داشتم و همش فکر میکردم الان پریود میشم نمی ...

عزیزم ازمایش دادم منفی شد .منم تا روز نهم دهم اینجوری بودم ولی بعدش انگار نه انگار.فعلا هم پریود نشدم 

عزیزم اگه موقعیتشو داری بتونی جداشی که بهتره چون اگه برگردی هم این مادرشوهری که داری دوباره نمیذاره ...

میتونم جدا شم ولی همش میگم دوباره کی میخوام ازدواج کنم ،با کی ازدواج کنم ،اون ادم خوب باشه یا بد،

کی بچه دار بشم

اصلا ازدواج میکنم یا نه

اصلا این طلاقم میده یا نه

فکر اینارو میکنم یکم میترسم

ببین من دوستم روز ۱۰ و ۱۱ بیبی گذاشت منفی بود، روز سیزده یه هاله کمرنگ افتاد و روز ۱۶ انتقالش تازه ب ...

نه داروهامو که قط نکردم اما میدونم منفیم من اصلن آدم خوش شانسی نیستم

سلام آرزو جان شما خودتون مشکلی ندارین؟ من خودم مشکلی ندارم ولی مورفو شوهرم ۱ درصده خیلی نگرانم شما ...

نه جانم مشکل خاصی ندارم .بعدانتقال اولم ازمایش ایمنی انعقادی دادم گفتن باید انوکسا داشته باشی همین .از سیزده تا تخمک ده تا جنین با گرید a وb شد .که متاسفانه هفت شاتو تودوانتقال ازدست دادم .تعیین جنسیت نکردم 

میتونم جدا شم ولی همش میگم دوباره کی میخوام ازدواج کنم ،با کی ازدواج کنم ،اون ادم خوب باشه یا بد، ک ...

عزیزم ایشالا هرچی خیر وصلاحته همون برات پیش میاد امیدوارم قوی باشی وغصه نخوری 😘