2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
نه بهم نسخه داده بود دکتر و گفت از کی باید شروع کنم ولی نگفته بود که کیست داری

اشتباه از دکترت بود عزیزم،منم تخمک کشی اولم دکتر از قبل آمپولهام رو برام نوشت ولی بهم گفته بود روز اول پریودی برو سونو اگر کیست نداشتی شروع کن به زدن آمپولها

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووبوست خریدم دارم میخورم ،گفت همین خوبه قرص dhea چیه؟  از کی باید خورد؟ نمیدونم چرا ۳ تا تخم ...

آره اووابوست هم روی خیلی ها جا داده ،انشالله برای شما هم خوب باشه،dhea هم فکر کنم یک ماه قبل از پانکچر خورده بشه خوبه ،البته اگر میخوای همزمان با اووابوست بخوری با دکترت مشورت کن ،شاید اون ما تعداد آنترال ها کم بود که تخمک کم دادی،حالا انشالله اینبار کلی تخمک خوب داری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی اون محل خراش تا سیکل بعدی پر نمیشه؟  اخه من قراره تو این سیکلم بخاطر پولیپم هیسترو بشم، خ ...

دکتر من گفت تا ۳ ماه خراشی ک با هیسترو باشه میمونه چون خیلی عمیق میزنن ولی بدون بیهوشی خیلی سطحی میزنن فقط برا اون ماه، من ک متاسفانه باردار نشدم انشاالله شما جواب بگیری

تو سیکل میکرو کجا میخوای ساکن بشی.؟

آره رویان میرم ،تو این مدت باید سوییت بگیرم

داروهاتون اسماشو یادتونه؟

بار اول سینال و گونال اف ،منوپیور،اورگالوتران،hcg

باردوم پیورگان ،پرگووریس،ستروتاید ،آمپول آزاد سازی یادم نیست

دفعه اول تخمک نداشتین که دارو را عوض کردن؟

چرا بار اول ده تا تخمک داشتم ،ولی دکترم گفت دارو زیاد گرفتی تخمدانت خوب جواب نداده ،به خاطر همین داروهام رو عوض کرد ،تعداد آمپولهام کمتر شد ولی در عوض ۷ تا تخمک داشتم