2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام مرضی جان، مگه وقت سزت نشده؟ کی بهت وقت دادن؟ 

سلام عزیزم، والا من دکترم کرونا گرفته بیچاره، ولی ان شاء الله خدا بخواد یکشنبه هفته آینده عمل میشم، ان شاء الله روزی همه ی خانمهای منتظر 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من از تبریز گرفتم توی شیشه های پلمپ بودن و ایرانی نبودن  ترکیه ای بودن  از بازار تبریز عط ...

من خودم تبریزی ام میرم از بازار میخرم ممنون که جواب دادی گلم

سمنقور هم همون عطاری پیدا میشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مطمین باش مثبتی خوب کردی از انتظارکه بهتره منم دوس دارم برم ازمایش بدم 😐😐

نازنین جان انگار صبرت لبریز شده ها ولی کاش صبر کنی همون پنج شنبه بری

سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم خودت خوبی‌؟  عزیزم من اسپاینال شدم و به همه هم پیشنهاد میدم چون ع ...

منم خوبم خداروشکر، لحظه شماری میکنم برای دیدن فندقم 

عزيزم ممنونم از راهنماییت، من کلا از تمام پروسه  های درمانی میترسم متأسفانه، توکل به خدا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من پنجمین باره که میخوام انتقال بدم و اولین انتقالم با دکتر نصر خواهد بود ذخیره ام ۲.۸ بود دکتر ن ...

عزیزم مگه همه جاباسونو انتقال نمیدن؟ منم با سونو انتقال دادم دکترمو دکتر سونوگرافی وجنین شناس بایه پرستاربودن بالاسرم 

نازنین جان انگار صبرت لبریز شده ها ولی کاش صبر کنی همون پنج شنبه بری

اره بخدا اینقد کلافم امروز روز نهمه ...شوخی میکنم نمیرم که حتی بیبی چک هم ندارم بذارم مجبورم همون پنجشنبه برم ازمایش بدم

اره بخدا اینقد کلافم امروز روز نهمه ...شوخی میکنم نمیرم که حتی بیبی چک هم ندارم بذارم مجبورم همون پن ...

میدونم انتظار خیلی سخته ولی انشالله که آخرش خوب و خوش باشه و ما رو خوشحال کنی

من خودم تبریزی ام میرم از بازار میخرم ممنون که جواب دادی گلم سمنقور هم همون عطاری پیدا میشه؟

اره سمنقور هم از همون عطاری داخل بازار قدیم گرفتم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من یکبار لاپاراسکومی شدم که توش تشخیص دادن که سمت چپم چسبندگی داره ولی دکتر نبستش ولی وقتی جنین انتق ...

بنظرم شما حتما با چندتا دکتر دیگه هم مشورت کنید بعد تصمیم بگیرید با اکتفاء به نظر یک دکتر اقدام نکنید

فقط همین دو تا  ناداحت اینم از فریز در بیان از بین برن  ناراحت اینم تو اون مرحله از بین ...

انقدر نا امیدی واقعا الان تو این شرایط جایز نیست عزیز دلم ، به خدا خیلی ها بودن با ۱ جنین اونم گرید c باردار شدن ، بسپر خودتو به خدا هرچی صلاح باشه همون میشه ، از خودش بخواه و از کائنات بخواه که خدا یه بچه سالم بهت بده ، تو خودت باید بتونی انرژی ادامه دادن داشته باشی 

من خودم سه تا جنین گرید a انتقال دادم نشد ، درصورتی که همه چیزمم اوکی بود ، تو همین تایپیک دوستان بودن که با ۱ جنینم باردار شدن ، پس مهم این که وقتش برسه 

برای انتقالت عجله نکن و مطمئن شو همه چیز خوبه بعد انتقال بده ، حتی ماهی انتقال بده که خودت حس خوب و مثبتی داشته باشی 🥰🥰 انشالله نتیجه میگیری عزیز دلم 

خیلی حرف زدم انگار 😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم