2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
من بهمن پانکچر شدم عزیز جان هنوز قسمت نشده انتقال بدم همش یه گیرو گوری پیش میاد متاسفانه

انشاالله عزیزم ب زودی حل بشه و دلت شاد بشه،اون وقت با این مورفو جنیناتون کیفیتش خوب شدن؟ ماهم فقط مشکل مورفو داریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمهای گل ... آزمایش ایمنی انعقادی رو میشه توی دوران پریود داد؟؟ من احتمالا فردا پریود شم خواس ...

عزیزم سلام 

خدا رو شکر که حالت خوبه عزیزم 

ببین گلم این بیماری خیلی جدیده و نمیدونیم روی چه فاکتورهایی ممکنه اثر کنه و نوع درمان هایی که دریافت کردی و شدت بیماری که داشتی هم اهمیت داره

عزیزم خرنوب خوبه؟؟؟ کیلویی ۱۲۰ًتومن به من قیمت دادن گفتن ۶ کیلو باید بگیری😐 شما چقدر مصرف کردین؟؟؟ ...

من واسه همسرم شیرشو گرفتم خیلی بهتر بود آماده بود دردسر نداشت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ای وای متاسفانه من حتما باید پی جی اس کنم 😓😓😓

عزیزم اگه پیش دکتر نصر میخوای بری زنگ بزن قبل اینکه بیای زنگ بزن با ماماش صحبت کن شرایطت رو بگو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پاشا جان يعني قبل از سيزده ميزدي منفي بود ؟

روز 10 زده بودم منفی بود اخه 3 روزه بود جنین هام

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
منم میخواستم pgd کنم دکترم نذاشت گفت تو‌رو‌خدا‌دست‌ به سلولای جنینت نزن

آره مگر اینکه چی بشه که جنین شناسا رضایت به پی جی دی یا پی جی اس بدن. خب اینجوری آخه جنین های سالم هم از بین میرن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله عزیزم ب زودی حل بشه و دلت شاد بشه،اون وقت با این مورفو جنیناتون کیفیتش خوب شدن؟ ماهم فقط مش ...

والا رویان بهم گفته جنینات خوبه،،،اکثرشون گرید b بودن میدونی جنین شناس مهمه خیلی

مثلا کسایی که میرن پیش دکتر نصر وقتی من میرم تجربیاتشونو میخونم اکثرا جنیناشون گرید aهستن که عالیه

سلام عزیزم اتفاقا مشخص میشه و اصلا جای نگرانی نیست  به نظر میاد اسفنکتر مجاری ادراری شل شده و ...

سلام.رفتم سونو گفت خداروشکر مشکلی نیست.

نه مطمئنم ادرار نبود..چون دستمال که گذاشتم دیدم یه مایع سفیده یه کوچووووولو انگار حاله سبز هم توش دیده میشد
     .دیگه هر هفته میرم سونو چکاب