2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
حرکت رو به جلو همسری صفره واریکوسل هم داره .بله سه تا جنین فریز دارم اما دلم به انتقال نیست. خسته شد ...

سلام آرزو جان شما خودتون مشکلی ندارین؟ من خودم مشکلی ندارم ولی مورفو شوهرم ۱ درصده خیلی نگرانم

شما کلا چندتا جنین داشتی؟ تعیین جنسیت هم کردی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم پروتئین واسه مرد هم خوبه ؟؟؟  

ببین اگه پروتیین از گوشت باشه زیادیش برای مرد خوب نیست

ولی پروتیین مثلا حبوبات خوبه 

چربی حیوانی هم زیادش به اسپرم صدمه میزنه

ولی توجه کن گفتن زیادیش نه کمش

باز خودت هم بیشتر تحقیق کن

من بیشتر در مورد تخمک میدونم

متاسفانه در مورد مردها اطلاعاتم محدوده و زیاد نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شاید خراشم داده باشه نپرسیدی؟

نه اخه اون موقع دکتر ایمونولوژی تو دستو راتش ننوشته بود هیستروی من برای بقایای سقطم بود شرح عملم هم انقدر بد خطه دیدم الان چیزی ننوشته

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
۱۳روز.بار اولمه.

عزیزم تازه بار اولت بوده خسته نشو ....من روز 13 تازه هاله انداخت 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
درسته اتفاقا مشاوره هم بهم گفت اعتماد به نفست صفره  گفت خود تحصیل کرده ای -شاغلی-خانواده خوب ...

😁😁😁عحیبه واقعا مشخصه که از زیبایی تو داشتن میسوختن. باریکلا شاغلم هستی؟واقعا چی بگم بزرگترین اشتباه زندگیشو داره مرتکب میشه واقعا لیاقتتو ندارن. تازه با این خانواده بی بند و بارش چه اعتماد ب نفسی هم دارن.اصلاااااااا راضی نشو یه لحظه باهاش باشی حیف تو نیست.حداقل نمیخوای جدا بشی یه کاری کن بیوفتن دنبالت ن تو دنبال اونا

دکتر طاهری پناه هم به من اصرار کرد که جنین هام باید PGS بشن اما دکتر حسینی جنین شناس گفت به هیچ عنوا ...

به شما چرا گفته بودن پی جی اس؟ شما هم برای تعیین جنسیت میخاید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام آرزو جان شما خودتون مشکلی ندارین؟ من خودم مشکلی ندارم ولی مورفو شوهرم ۱ درصده خیلی نگرانم شما ...

سلام. تعداد اسپرم ها خوبه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

کی تا الان دکترش بهش داروی خواب آور معرفی کرده که تو بارداری هم بشه خورد؟

بچه ها فقط ۱ شب میخوام بخورم چون صبحش یه کار خیلی مهم دارم که باید شب بتونم بخوابم

۷ ماهمه الان

من فقط زولپیدم رو می شناسم که یه شبش رو نمیدونم عیب داره یا نه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
به شما چرا گفته بودن پی جی اس؟ شما هم برای تعیین جنسیت میخاید؟

آره عزیزم. برای اینکه سنم بیشتر از چهل سال هست گفت جنین سالم انتقال بدیم. اما جنین شناس گفت بدتر جنین سالم رو هم از بین میبره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم