2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
علم پیشرفت کرده که ما راحت تر به چیزی که میخوایم برسیم تلاشت رو واسه هدفت بکن تا بعدها پشیمون نشی&nb ...

زخیرم ۶.۹بودرویش کرج میرم دکتر منصوری مقدم اونا گفتن دوازده تمن ولی تا الان غیر از هزینه ی فریز وانتقال ۱۴ تومن هزینم شده با ازمایش ها ۷۵۰گفتن هزینه فریز

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خانوم دیگه هم بامن بود اونم تعیین جنسیت ۷تا تخمک داشت که فقط ۵ تاش دکتر گفت به درد لقاع میخوره حالا نمیدونم برایه اون چند تا جنین شد چندتا پسر داشت بازدلمو خوش میکنم میگم اونام شرایط مثل منو داشتن ولی میخوام وزن کم کنم که برایه دفعه ی بعدی انشاالله بهتر باشه

عزیزدلم من از اونموقع درجریان زندگیت بودم کم وبیش ...خواهش میکنم اینقد مظلوم نباش اونا گرگن خدا ازشو ...

درسته

بخدا ماها نمیتونیم بدجنس باشیم

گفتم اگه بخواد اذیتم کنه منم مهریمو اجرا میزارم

همش صبر کردم ببینم پشیمونه یا نه 

ولی دیدم بدتر طلبکارن

نه میخواد طلاقم بده نه قصد داره منو برگردونه خونه

مشاوره هم گفت،گفت شوهرت میخواد کاری کنه که تو با پای خودت فرار کنی و مهریتو ببخشی

اون الان به خاطر مهریه اس که طلاق نمیده وگرنه دو روزه طلاقم میداد

اون میخواد مفتی تموم شه همه چی بعدم بره یه زن دیگه بگیره

بخدا مادرشوهرم انقدر پسته که گفته میرم بر پسرم زن میگیرم تا خودش خسته شه و با پای خودش فرار کنه

هر روز داره یه نقشه جدید میکشه

میگفت پسرمم بخواد من نمیزارم تورو برگردونه 

خیلی حیونن،فقط خدا جوابشونو بده

۸تاداشتم که کلا دو جنین شد حالا ا.ه از پی جی دی در بیاد وپسر هم توش باشه خودم خیلی کم تخمدان هام ضعی ...

قبلش داروی تقویتی استفاده کردی؟ برای تقویت تخمکات میگم خیلی کم برات تشکیل شده اما چه میشه کرد کیفیت اینا چه جوریه؟ من ۱۷ تا تخمک با کیفیت عالی داشتم ۱۱ تا جنین شد چون اسپرمای شوهرم مشکل داره اما ۹تاش تو پی جی دی از بین رفتن

قبلش داروی تقویتی استفاده کردی؟ برای تقویت تخمکات میگم خیلی کم برات تشکیل شده اما چه میشه کرد کیفیت ...

بله اوابوست با کیوتن فولیک اسیدم میخوردم با یدو فولیک واقعا نمیدونم چرا اینجوری شد هر بارم سنو میکرد خیلی راضی بود...شما هم سینال اف میزدید

حالا فشارهای مامانم سره تخمک کشیم نتونستم کار کنم به مامانم گفتم میگه اشتباه کردی و از این حرف ها بد ...

اگر همسرت سالمه خودتو تقویت کن و از راههای دیگه امتحان کن بخدا من اگر همسرم مشکل نداشت اصلن سمت آی وی اف نیومدم هیچیش معلوم نیست حالا انشاالله این دو تا پسر باشه انتقال بدی اما فقط برای تعیین جنسیت نمی ارزه

قبلش داروی تقویتی استفاده کردی؟ برای تقویت تخمکات میگم خیلی کم برات تشکیل شده اما چه میشه کرد کیفیت ...

منم از همین میترسم توپی جی دی ازبین برن حالا اگه یکیم باشه باز شکر

درسته بخدا ماها نمیتونیم بدجنس باشیم گفتم اگه بخواد اذیتم کنه منم مهریمو اجرا میزارم همش صبر کردم ...

عزیزم اونا گرگن شماتودامشون نیفت بذار هرکاری میتونن بکنن اخرش اونا میان به پات میفتن که مهریتو ببخشی ..چه کاری میخوان بکنن که ازشون بترسی وباپای خودت بری مهرتو ببخشی...شمامیتونی  تودادگاه بگی منو ازخونم انداختن بیرون ومیخوان طلاقم بدن منکه داشتم زندگیمو میکردم ،خدا لعنتشون کنه همچین ادمایی رو ایشالا ازاین به بعد زندگیت بهتر میشه سنی هم نداری که ازالان به فکر اینی که جدا بشی کی میخوای ازدواج کنی وبچه داربشی خیلیا تازه بعداز۳۵ سالگی ازدواج میکنن اینقد نا امید نباش اینطوری بگی فکر میکنن چه تحفه این ازت سواستفاده میکنن بخاطر همین ضعفت  بهت فشارمیارن جاخالی بدی 

اگر همسرت سالمه خودتو تقویت کن و از راههای دیگه امتحان کن بخدا من اگر همسرم مشکل نداشت اصلن سمت آی و ...

مرسی گلم انشاالله شما هم جواب بگیری ولی دیگه از کنایه های مردم خسته شدم فقط منم که دو تا دختر دارم سره حاملگی دومم با اجیم ۱۰ روز زایمانم فرق داشت برایه اون پسر بود نمیدونی محل سگ به من نمیدادن با اینکه من سزلرین بودم سره سه روز مامانم نیومد خونمون ولی اون طبیعی بود چهل روز پیشش موند حتی شبها بچشو میخوابوند خواهرم میخوابید ترجیح میدم این راه سختو برم تا اون سختی هارو باز بچشم الان میگن نرو از این حرفا ولی وقتی دختر بشه میدونم باز کنایه هاشون شروع میشه که چرا نرفتی وازاین حرف ها باز توکل به خدا انشاالله جواب قلب شکسته ی مارو بده

علم پیشرفت کرده که ما راحت تر به چیزی که میخوایم برسیم تلاشت رو واسه هدفت بکن تا بعدها پشیمون نشی&nb ...

درسته که علم پیشرفت کرده باید ازش استفاده کنیم اما خیلی راه سختیه و پای جون در میونه این داروها صد جور عوارض دارن چه فایده داره به هدفت برسی اما نتونی ازش استفاده کنی البته نظر منه کسانی که مشکل ندارن راههای دیگه رو امتحان کنن هیچ چیزی اندازه سلامتی مهم نیست و هر بچه ای فقط مامان سالم و قوی میخاد