2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلن اشتباه بخدا من‌که خیلی پشیمونم.  چند تا تخمک داشتی ؟ شما و همسرت مشکلی هم داشتین؟ من همش م ...

۸تاداشتم که کلا دو جنین شد حالا ا.ه از پی جی دی در بیاد وپسر هم توش باشه خودم خیلی کم تخمدان هام ضعیفه شوشو سالمه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
آزمایش قند بعد از ناشتاست منم دادم نگران نباش عزیزم چیز مهمی نیست اصلا...خواهر من تو دوران بارداری د ...

اخه پدرو مادر من دیابت داشتن.همش میترسم منم دیابت داشته باشم انتقال ندن واسم😔

با کریمان کارها دشوار نیست  
بچه ها من ۲۶ ای وی اف کردم و بتام خوب پیش میرف تا اینکه دکتر شیاف۸ساعتیم کرد۱۲ ساعت افتادم سر خونریز ...

همه آزمایشات یه آزمایشگاه انجام دادی ؟؟

چندتا انتقال دادی؟؟

شاید اول دوتا جنین گرفته بعد که خونریزی کردی یکیش دفع شده که بتات اومده پایین 

اون یکی هستش و داره رشد میکنه 

البته این نظر منه باید ببینی دکترت چی میگه و استراحت کامل داشته باش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

حالا فشارهای مامانم سره تخمک کشیم نتونستم کار کنم به مامانم گفتم میگه اشتباه کردی و از این حرف ها بدتر ادمو داغون میکنن میگه این بارم میزاشتی نهایتش دختر میشد برایه چهارمی میرفتی بابا چه فرقی میکنه چه الان چه چند ساله دیگه ادمو درک نمیکنن حداقل کمی روحیه بدن خدارو شکر که با اینجا اشنا شدم کمی خالی میشم کسی هم سرزنش نمیکنه .ببخشید طولانی هم شد باز شکر ببینیم چی میشه ولی اگه پسر نداشته باشم باز از اول شروع میکنم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
حالا فشارهای مامانم سره تخمک کشیم نتونستم کار کنم به مامانم گفتم میگه اشتباه کردی و از این حرف ها بد ...

علم پیشرفت کرده که ما راحت تر به چیزی که میخوایم برسیم تلاشت رو واسه هدفت بکن تا بعدها پشیمون نشی 

😍😍ذخیرت چند بود؟؟ 

کجا رفتی دکترت کیه؟ 

هزینش چقدر شد برات؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺