2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خانوما چرا جواب نميدين ماهايي كه اينجور دلمون شكسته يكم دلداريمون بدين  شما كسي رو ميشناسين ده ...

بله عزیزم بوده توکلت به خدا باشه ایشالا دلت شاد بشه 😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم،  بله ما با شما فرق میکنیم چون پدر خودمم مثل شما خدمات درمانی داره کلا چیزی از تام ...

من زیاد از بیمه سر در نمیارم اما اینو می دونم که تامین اجتماعی اگه استعلاجی برین حقوق پایه می گیرین که پایین تر از مبلغ حکمه

و‌اینکه استعلاجی اگه بیشتر از ۷۲ ساعت باشه باید برین کمیسیون

چه قد طولانی شده ...ولی باز خداروشکر انتقال دادی تموم شد ...من میترسم برسم به مرحله انتقال به خاطر ک ...

اره خیلی طولانی شد مرسی عزیزم ولی خیلی دوست داشتم دوتا جنین دیگه داشتم خیالم راحت تربود فقط امیدوارم خدا نا امیدم نکنه 

عزیزم ولی جنینای ماهک جون ۴ روزه بودن ...اونم پی جی دی داشته ...منم شنیده بودم باید بلاست باشن 🤔

اره درست میگی اخه من اکثرا شنیدم میگن ۵روزه ولی خب لابد بیشتر از  سه روز میشه بلاست 

عزیزم اگه منم بارداربشم به امید خدا یعنی انوکسارو تا اخرباید بزنم 

نازنین جون خوبی؟‌ من اثر هاش سی جی از بدنم اومد بیرون چون دیگه ضعف نمیکنم اصلا.

لیلا بی بی چک نزده؟‌خبر نداری؟‌

خانوما چرا جواب نميدين ماهايي كه اينجور دلمون شكسته يكم دلداريمون بدين  شما كسي رو ميشناسين ده ...

عزیزدلم غصه نخور توروخدا اینقد گریه نکن من از صبح دلم گرفته کاش بیبی چک نمیزدی ایشالا برو ازمایش از خدامیخوام نا امیدت نکنه الهی هیچکس نا امید نشه 

نازنین جون خوبی؟‌ من اثر هاش سی جی از بدنم اومد بیرون چون دیگه ضعف نمیکنم اصلا. لیلا بی بی چک نزده؟ ...

مرسی عزیزم خوبم برای منم نصفه بود احتمالا تاثیرش رفته ...من دور نافم تیرمیکشه یادرد میکنه دقیقا نمیدونم چه مدل دردیه شایدم بخاطر انوکسائه ...لیلاجون دیروز بیبی زد منفی بود امروز نیستش 

عزیزدلم عصه نخور توروخدا اینقد گریه نکن من از صبح دلم گرفته کاش بیبی چک نمیزدی ایشالا برو ازمایش از ...

آره به خدا اصلا بیبی چک انگار نحسه، من که نمیزنم اصلا، اون دوبار بی بی چک میزدم خیلی بار و فشار منفی بهم وارد میشد 

آره به خدا اصلا بیبی چک انگار نحسه، من که نمیزنم اصلا، اون دوبار بی بی چک میزدم خیلی بار و فشار منفی ...

نزن منم ندارم اگه داشتم مطمینم از کنجکاوی میزدم ...ایشالا خدا دل هممونو شاد کنه همه ی دوستایی هم که انتقال دادن بتاشون خوب باشه ...شماخوبی کارمیکنی توخونه ؟ 

مرسی عزیزم خوبم برای منم نصفه بود احتمالا تاثیرش رفته ...من دور نافم تیرمیکشه یادرد میکنه دقیقا نمید ...

نه تیر کشیدن دور نافت از انوکسا نیست عزیزم. انشالله بارداری، الان ضعف و احساس گرسنگی دیگه بهت دست نمیده یا بازم همونطوری؟ 

مرسی عزیزم خوبم برای منم نصفه بود احتمالا تاثیرش رفته ...من دور نافم تیرمیکشه یادرد میکنه دقیقا نمید ...

طفلی لیلا اون همه علائم خوب برای بارداری داشت کاش اشتباه شده باشه

نه تیر کشیدن دور نافت از انوکسا نیست عزیزم. انشالله بارداری، الان ضعف و احساس گرسنگی دیگه بهت دست نم ...

عه فک میکردم جای آنوکسائه که درد میکنه ...ایشالا عزیزم همچنین،  من یادم رفت شما الان چند روزه انتقال دادی ؟ ...نه دیگه  احساس ضعف نمیکنم خوب شد گفتیا واقعا تاروزی که اچ سی جی زده بودم همش گرسنم بود نمیدونستم بخاطر امپوله 

نزن منم ندارم اگه داشتم مطمینم از کنجکاوی میزدم ...ایشالا خدا دل هممونو شاد کنه همه ی دوستایی هم که ...

انشالله عزیزدلم.

من اون دو سری تو خونه خودمون بودم کارامون میکردم غذا پختن و اینا، اما الان اومدم خونه بابام هیچ کاری نمیکنم جز دسشویی رفتن، امروزم که روز ۹ بود رفتم حمام فقط،دیگه داشتم کپک میزدم ، از وقتی هم از حمام اومدم کمرم درد میکنه مامانم میگه نباید میرفتی حمام خخخ