2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بله گلم.دوتا پسر..نه شرایطم طوری نبود که بخوام تعیین جنسیت کنم. شهر خودمون.اجازه بده نگم چه شهری هس ...

به سلامتی عزیزم ....چند تا برات انتقال دادن؟گرید جنینات یادت میاد؟؟؟ببخش میپرسما اخه منم دوقلو خیلی دوس دارم😍الان هفته چندی؟بارداری دوقلویی سخته؟🤦‍♀️❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهک جون در مورد داروهات چرا زنگ نمیزنی بپرسی؟تلفنی جواب نمیدن؟

چرا تا میگم میگن حتما باید بری پیش دکترت برمکپیشش الکی می خواد سونو کنه نمی خوام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه همچنان داروهامو استفاده میکنم .ولی امیدی ندارم .باورت میشه گریه نکردم انگار قبول کردم که ... باید ...

جون دلم...هیچی نشده ...نبایدم گریه کنی...دلت گرم باشه امیدوار باش...من مطمئنمممممممم که به زودی خبر خوبه رو به ما میدی....

انتقال قبل فقط آمپول داد اندفعه گفتم آمپول سخته گفت باشه روزی دوتا شیاف هر سه روزم یدون آمپول امید و ...

من اصلا استرادیول نداشتم عزیزم،  من سیکل میکروم لانگ بود و انتقال جنینم فرش بود یعنی دوروز بعد پانکچر انتقال دادم و تو هیچ مرحله ای استرادیول نداشتم فقط بعد انتقال روزی دوتا شیاف ۴۰۰ داشتم که اونم تو هفته ۱۲ چون لکه بینی نداشتم شد روزی یک عدد،  البته داروهای دیگه دارم،،،  اگه خیلی نگرانید یه ویزیت برید مرکزتون یا اینجا از زینبی یا مرضی ۹۶ بپرسید من خیلی اطلاعات این دوستان قبول دارم، ولی نظر خودم اینه که روال ادامه بدید تا تشکیل قلب جنین چون پروژسترون تا هفته هشت بعید میدونم اثر منفی بزاره حداقل اثر مثبتش بسیار بیشتره فقط نگران نباشید نظر دکترا خیلی متفاوته یکی میگه آمپول یکی میگه شیاف یکی ۱۲ هفته قطع میکنه یکی تا اخرش میگه باید ادامه بدید

چرا تا میگم میگن حتما باید بری پیش دکترت برمکپیشش الکی می خواد سونو کنه نمی خوام

من که استرادیول تاهفته ۱۲خوردم امپولمم تا۱۲هفته زدم قطع کردم شیافم همینطورتا۱۲هفته ۲تابعدش شدیکی بعدشم گفت قطع کن من مثل شماهرسه روزامپول داشتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

تيارا تيام جان ميشه خواهشا جواب بدين 

شما بيبي چك زدين و منفي بوده و بعدش مثبت ؟ما هممون همديگرو درك ميكنيم امروز دهمم بود بيبي منفي داغونم ذاغون از صبح گريه ميكنم 

ميشه برام توضيح بدي چطور بودي شما

خانوما چرا جواب نميدين ماهايي كه اينجور دلمون شكسته يكم دلداريمون بدين 

شما كسي رو ميشناسين دهم منفي بوده بعدش مثبت بشه؟

ايشالله خدا بچه ها تونو برات خفظ كنه و بسلامتي زايمان كنين