2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
خانما من آمپول پروژسترونم داره تموم میشه بدون نسخه نمیده داروحانه؟

شیاف که راحت میدن چون کلا آزاده فکر کنم امپولشم میدن چون مرکز ما گفتن بعد انتقال لک بینی داشتید شیاف قطع کنید دوتا آمپول بزنید ولی تو دفترچه ننوشتن حتما بدون نسخه میدن که اینطوری گفتن

خانما من آمپول پروژسترونم داره تموم میشه بدون نسخه نمیده داروحانه؟

بله عزیزم آزاد میدن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۲۰ هفته ۵ روز هستم فکر کنم از ۷ یا ۸ هفته ای انوکسا زدم،،،  شکم منم نسبت به هفتم کوچیکه، & ...

اره دکتر قطع کرد،خب روشها و آدما باهم فرق دارن،حدود ۱۲ هفته دیگه تموم شد داروهام،الان نمیدونم چرا گفته بزن

شیاف که راحت میدن چون کلا آزاده فکر کنم امپولشم میدن چون مرکز ما گفتن بعد انتقال لک بینی داشتید شیاف ...

شیافم دارم روزی ۲تا شیاف هر سه روز یکبارم آمپول گفته بزنم کلی از وقتی فهمیدم باردارم دکتر نرفتم گذاشتم ۸فته برم گفتم مثل قبل ادامه بدم‌

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشید خیلی سوال میپرسم،،  بعد فقط حقوق از بیمه میگیریم یعنی بقیه مزایا مثل اضافه کار و... &nbs ...

عزيزم ببين من خودم كارمند رسمي هستم و ما چيزي به نام اضافه كار نداريم و هر چي كه هست حالا با كسر ماليات و بيمه همون حكممون هست ولي شما اگر چيزي به نام اضافه كار داريد احتمالا حذف ميشه و همون حقوقي كه در حكمتون هست رو از بيمه ميگيريد ، كلا داستان ما كه بيمه خدمات كشوري هستيم فكر ميكنم كمي با تامين اجتماعي فرق داره .

اره دکتر قطع کرد،خب روشها و آدما باهم فرق دارن،حدود ۱۲ هفته دیگه تموم شد داروهام،الان نمیدونم چرا گف ...

بله دیگه حتما صلاح دونسته، البته چون من مثبت شدنم مصادف شد با بسته شدن مرکزم بخاطر کرونا هیچ وقت نشد بعدش برم پیش دکترای مرکزم بخاطر همین همش به دکترای دیگه و تصمیماتشون مشکوکم و میگم شاید زیر نظر مرکزی که آی وی اف کردم بودم تصمیم اونا فرق داشت

بله دیگه حتما صلاح دونسته، البته چون من مثبت شدنم مصادف شد با بسته شدن مرکزم بخاطر کرونا هیچ وقت نشد ...

عه چه جالب،منم کارمو تهران انجام دادم ادامشو شهر خودم رفتم زیر نظر دکتر پریناتولوژیست که کار ivf هم انجام میداد،منم رفتم تحت نظر یه دکتر دیگه اون گفت انوکسا نمیخواد برای همین دوباره اومدم پیش همین گفتم حالا زدنش که ضرر نداره

شیافم دارم روزی ۲تا شیاف هر سه روز یکبارم آمپول گفته بزنم کلی از وقتی فهمیدم باردارم دکتر نرفتم گذاش ...

پس کلا روش ابن سینا با رویان فرق داره ما فقط دوتا شیاف ۴۰۰ داشتیم ولی موقع لک بینی یا خونریزی باید دوتا آمپول میزدیم پس شما همون شیوه مرکزتونو تا سونو قلب ادامه بده عزیزم

عزيزم ببين من خودم كارمند رسمي هستم و ما چيزي به نام اضافه كار نداريم و هر چي كه هست حالا با كسر مال ...

ممنونم عزیزم،  بله ما با شما فرق میکنیم چون پدر خودمم مثل شما خدمات درمانی داره کلا چیزی از تامین اجتماعی نمیدونن البته رسمی های اداره ما هم به صورت سوری اضافه کار میگیرن ولی به گفته دوستان فکر کنم تامین اجتماعی فقط پایه حقوق پرداخت کنه،  ممنونم وقت گذاشتید

عه چه جالب،منم کارمو تهران انجام دادم ادامشو شهر خودم رفتم زیر نظر دکتر پریناتولوژیست که کار ivf هم ...

همون دیگه هر دکتری یه نظری داره آدم یکم سردرگم و مشکوک میشه،  ان شالله هرچی که هست تا آخرش خیر باشه و بچه هامون صحیح و سالم بیاد بغلمون عزیزم

پس کلا روش ابن سینا با رویان فرق داره ما فقط دوتا شیاف ۴۰۰ داشتیم ولی موقع لک بینی یا خونریزی باید د ...

انتقال قبل فقط آمپول داد اندفعه گفتم آمپول سخته گفت باشه روزی دوتا شیاف هر سه روزم یدون آمپول امید وارم تا میرم دکتر نگه باید زود میومدی فلان چیزو کم می کردم 

شما تا کی استرادیول خوردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود