2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
بهاری جان سعی کن تنها به خودت فکر کنی نه چیز دیگه ای. برا خودت ارزش قائل شو .واقعا میتونی به چنین زن ...

اخه وقتی فکرشو میکنم این کی میخواد طلاقم بده

دوباره ایا از کسی خوشم بیاد

کی ازدواج کنم کی بچه دار شم

سنمم کم نیست

بعدم ذخیره ام کمه ،باید زودتر بچه دار میشدم

موندم این بلا چرا سر من باید بیاد

دلم از اینجا میسوزه که بد نبودم هیچ،خوبی زیادیم کردم

مشاوره بهم گفت خوبی زیادیم سمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله، هاش سی جی برای اینه که انگار یه جور تغذیه مصنوعی برسونن به جنین، هاش سی جی خودش هورمون بارد ...

بله من خودمم سرم اومده😔

انتظار سخته !!!انشالله با شیرینی و اومدن بچتون این تلخیا رو براتوت شیرین کنه💕💗

من خودم اولین پانکچرم ۲۰ تا تخمک داشتم۵ تا جنین شدو هایپر شدم ولی آمپول سرمی آلبومین بهم دادن اذیت نشدم ودیگه جنین ندارم.  میخوام اینسری بهشون بگم با دوز آمپلارو پایین بیارم که هایر نشم و چتدروز بعد تخمک کشی جنینارو برام انتقال بدن میگن جنین فریز شده کیفیتش پاین میاد یکم..انشالله منم اینسری باردارشم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوش بحالتون بچه ها  اکثرا سنتون پایینه من ۵ سال دکترها هیچ غلطی واسم نکردن ، ۵ سال طلایی رو ا ...

عزیز دلم مگه چند سالته؟ 

حتما بیای ایران راحت باردار میشی 

اصلا فکر منفی نکن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ماهک جان باسونو واژینال که دکترتون گفته بودانجام بدید مشخص میشد که چندتاش گرفته؟

بله ولی من ایشالا ۸هفتگی میرم که رو شکمی انجام بدم سونو رو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله من خودمم سرم اومده😔 انتظار سخته !!!انشالله با شیرینی و اومدن بچتون این تلخیا رو براتوت شیرین ک ...

پس چرایه سریامیگن فریزخوبه میگن همون ماه انتقال داده نشه بهتره

من که موندم کدوم خوبه

خدایابه امیدخودت🌺
انشاله چراواژینال نرفتید خطرسقط داره؟

والا من خاطر خوب ندارم مشکلی فعلا نداشتم گفتم همون ۸هفته برم که هم قلبشو ببینم ایشالا هم از رو شکم باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود