2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
ای گل گفتی من میخوام ازدفعه بعدصداضبط کنم  پس منم بگم فریز کنه فریز روزی هست یاماهیمثلا یک ما ...

عزیزم تاهروقت بخوای برات فریز نگه میدارن وسالانه باید شارژ کنی البته بستگی به نظر دکتر داره شاید فرش انتقال دادن برات ...اگرهم انتقال ندادی دو پریود بعد میتونی انتقال بدی فقط بهش بگو توروخدا دقت کنن داروهای خوب بدن تخمک زیادی داشته باشی مثله من نشی 

سلام خانوما من ۱۰ ام پانکچر داشتم و ۹ ام hcgزدم دوروزه زیر شکمم مثل پریود یه دفعه میگیره ول میکنه هم ...

سلام‌عزیزم‌زینبی جون واردترن ولی طییعیه قک کنم سعی کن رژیم و رعایت کنی که زودتر هایپریت خوب بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم خیلی خوب راهنمایی کردید ولی چراانقدرعصبانی😑

اولا که عصبانی نیستم، ثانیاً من میام جواب سؤال شما رو میدم، شما در جوابم میگی تو که طبیعی باردار شدی، فرق داره با آی وی اف، خب عزیزم اگه فرقی داشت که من نمیومدم جواب بدم، در ضمن من خودم کادر درمان هستم و جدا ازینکه قبلاً آی وی اف کردم، از لحاظ علمی بهتون جواب میدم نه از روی قصد و غرض 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اصلن یادم نمیاد هر چی فکر میکنم سر دخترم خوبی این بود میرفتم سر کار اصلن بهش فکر نمی کردم اما اینبار ...

شاید اونموقع زیاد حساس نبودی ایندفعه هم بسپاربه خدا ایشالا که مثبتی عزیزم ایشالا برای دختر نازت یه داداش تپلی میاری راستی شما به بچه هاتون گفتید ولی من نگفتم به پسرم نخواستم امیدوارش کنم چون بعدا مجبورم هی توضیح بدم بهش ایشالا هممون مثبت بشیم دل کوچولوهامونم شادبشه 

عزیزم منم کلافه ام خداروشکر پسر همسایمون میاد باپسرم بازی میکنن وگرنه تو این اوضاع کرونا هم نمیشد پس ...

چه شوهردختردوستی دمش گرم🌹🌹🌹🌹🌹

ولی نانزنین جان یکم راه بروبه رحمت خون رسانی بشه

دکترچیزی بهت نگفت؟

خدایابه امیدخودت🌺
چقدر اعصابت خراب شده رو بارداریت 😀😀

شما هم چقدر راحت آدمو قضاوت میکنید، و خییییییلی بدتر از عصبانیت من خصلت شماست 😊

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم تاهروقت بخوای برات فریز نگه میدارن وسالانه باید شارژ کنی البته بستگی به نظر دکتر داره شاید فرش ...

ممنون گلم 

خب داروهات چی بودکه من دقت کنم بهم میگی؟مگه براتوکدوم قسمت درمانت خوب نبود؟

خدایابه امیدخودت🌺
چه شوهردختردوستی دمش گرم🌹🌹🌹🌹🌹 ولی نانزنین جان یکم راه بروبه رحمت خون رسانی بشه دکترچیزی بهت ن ...

چرا عزیزم میرم براخودم خوراکی میارم میوه میشورم وچایی اینادم میکنم رو میزو کابینتارو دستمال میکشم دور از چشم شوهرم 😐😐😐دکتر گفت ۴ ..۵ روز اول استراحت فقط برای نمازو دستشویی بلند شو بعدا کارای شخصی خودتو انجام بده 

چرا عزیزم میرم براخودم خوراکی میارم میوه میشورم وچایی اینادم میکنم رو میزو کابینتارو دستمال میکشم دو ...

الهی کاش پیش هم بودیم حرف میزدیم تخمه میخوردیم سرگرم میشدی😂😂😂

خدایابه امیدخودت🌺
منم دقیقا مثله شما روز اول وچهارم هردو نصف هاش سی جی زدم نه هیچ علائمی ندارم شماچی ؟ 

من هاش سی جی کامل زدم روز ۱ و ۴ 

علائم فقط احساس ضعف میکنم به خاطر آمپول هاش سی جی، گاهی فقط گاهی هم دردای پریودی فقط همین.بار سوممه انتقال میدم

به سلامتی انشاله 🌹🌹🌹🌹 دکتربهت این تغذیه هاروگفت؟ تخم مرغ فقط سفیده تخم مرغ؟روزی چندتا؟زرده خوب ...

سلامت باشی گلم، نه دکتر که چیزی نگفت، همینجا دوستان گفتن غذاهای پروتئین دار و سفیده تخم مرغ برای کاهش عوارض هایپر شدن خوبه، علاوه بر اون باعث کیفیت تخمک میشه، زرده تخم مرغ زیادیش چربه، باعث چربی کبد میشه، به اندازه مثلا دو سه بار در هفته یه دونه زرده تخم مرغ بخوری فکر نکنم مشکلی داشته باشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون گلم  خب داروهات چی بودکه من دقت کنم بهم میگی؟مگه براتوکدوم قسمت درمانت خوب نبود؟

من گونال زدم امپول خوبیه ولی خب دکتر گفت بدن خودم به دارو خوب جواب نداده میدونی بجای تخمدانام رو رحمم اثر گذاشت رحمم ضخیم شد کورتاژم  کردن چون تعیین جنسیتی میگم بهشون تاکید کن حواسشون باشه تخمکات زیاد بشه که ایشالا جنینای بیشتری داشته باشی میدونی من از دی ماه پانکچر کردم تا شنبه که انتقال بدم تعیین جنسیت نکرده بودن که دل تودلم نبود 

من روز ۱۰ انتقالم خیلی حالت پریودی دارم از دیشب ترشح دارم گاهی اوقات هم کمر درد دارم شما چی؟

مثبتی به امید خدا علائمت خوبه .حالت پریودیت از چه روزی شروع شد؟ و همچنین ترشحت