2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
کرم کلوتریمازول بود؟ چرانینیاروفریزکرددکتروبرات فرش انتقال نداد؟

نه دالاواگ سی بود بزنی نت میاره دونوع کرم بود ازهرکدوم یه درصدی ...اخه من ضخامت اندومترم رفت بالا شده بود ۲۱ کورتاژشدم انتقال ندادم بعدشم کرونا اومد کلا کنسل شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دالاواگ سی بود بزنی نت میاره دونوع کرم بود ازهرکدوم یه درصدی ...اخه من ضخامت اندومترم رفت بالا شد ...

اوکی پس شاید به منم پمادوبده 

این پمادبدنو اسیدی نمیکنه؟

دکتربهت توضیح ندادکه فرش بهتره یافریز؟

بازخوددکترخیلی اروم وباحوصله است نوروزی که اصلا حوصله نداره ادم ازش سوال کنه😓😓😓

خدایابه امیدخودت🌺
اوکی پس شاید به منم پمادوبده  این پمادبدنو اسیدی نمیکنه؟ دکتربهت توضیح ندادکه فرش بهتره یافری ...

اره احتمالا بده چون منو دوستم باهم‌میرفتیم به اونم داده بود .فکر نکنم اسیدی کنه ..دکتر بهم گفت فریز بهتره ...اره نوروزی بعضی وقتا خوش اخلاقه من ازاین بدم میاد که تواتاق سونو ۴نفر میفرستن داخل شیرتوشیر میشه باید ۶دنگ حواستو جمع کنی ببینی دکتر چی میگه 

سلام خانوما من ۱۰ ام پانکچر داشتم و ۹ ام hcgزدم دوروزه زیر شکمم مثل پریود یه دفعه میگیره ول میکنه همش حس میکنم شدم بعد میبینم نه.طبیعیه؟؟بعد هایپرم شدم.

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام.منم روز ۸ انتقالم.روز اول و روز ۴ هاش سی جی زدم،  علائم چیزی ندارین شما؟

من روز ۱۰ انتقالم خیلی حالت پریودی دارم از دیشب ترشح دارم گاهی اوقات هم کمر درد دارم شما چی؟

اره احتمالا بده چون منو دوستم باهم‌میرفتیم به اونم داده بود .فکر نکنم اسیدی کنه ..دکتر بهم گفت فریز ...

ای گل گفتی من میخوام ازدفعه بعدصداضبط کنم 

پس منم بگم فریز کنه

فریز روزی هست یاماهیمثلا یک ماه یامیشه کمترازیک ماه هم؟

خدایابه امیدخودت🌺
من روز ۱۰ انتقالم خیلی حالت پریودی دارم از دیشب ترشح دارم گاهی اوقات هم کمر درد دارم شما چی؟

من ازخدامیخوام که فقط جوابت مثبت بشه 

چون اینطوری ادم شک میکنه که عارفی اصلا انتقال داده یانه

چندنفرکه منفی شدن ادم شک میکنه

انشاله به حق پنج تن براشمامثبت بشه🌹🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺