2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
برنجک جان دکتر برام نوشته ۳ پودر به اضافه ۲ تا آب ، من تو بسته آمپول سینال رو نگاه کردم فقط پودر توش ...

آب مقطر گلم، مال منم آب مقطر داخلش نبود برو از همون داروخانه ای که خریدی بگو آب مقطر یادت رفته بزاری تا بهت بدن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳۱ سالمه و همسرم ۳۴ سالشه. چقدر خوب خدارو صد هزار مرتبه شکر که باردار شدین. پی کدوم دکتر انجام دا ...

دکتر فاطمه بختیاری قلعه

منم دنبال لاپارا بودم ولی هم این دکتر 👆🏼 و هم چندتا دکتر خارج از ایران بهم گفتن اصلاً کاندید مناسبی براش نیستم بخاطر سنم. الان ۳۴ سالمه از ۳ سال پیش شروع کردم به اقدام و سریع رفتم توی سیکل آی‌وی‌اف.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مشکلتون حاد نبوده خداروشکر. چون گفتید جنین بلاست داشتید پرسیدم. فکرمیکنم کیفیت اسپرم ک خیییلی پایین ...

نمیدونم خواهر. الان ذخیرم کمتر شده, تعداد اسپرم آز شوهرمم افت کرده البته دوباره داره تقویتی میخوره. منم باید خیلی پرهیز کنم تا ماه دیگه که داروهام شروع میشه. خیلی باید مراقبت کنم تا این دفعه تخمکا زیاد باشه و همش عالی باشه تا جنین خوب و قوی درست شه دیگه نخوام تخمک کشی کنم. واللا با این هزینه های وحشتناک حتی برای تغذیه معمولی هم کم میاریم چه برسه به تغذیه عالی

پسردایی من یک و نیم میلیون ماهی درآمد داره حالا شکر خدا داییم خونه و ماشین خریده براشون. بعد دوماه ا ...

عزیزم من خانواده همسرم همه هم وضع مالیشون خیلی خوبه هم هرکدوم دو تا بچه دارن. اونوقت ما که گرفتاری مالی داریم درگیر خرج و برج دوا درمون شدیم. همسرم که فکر مکنم به خاطر اسباب کشی های زیاد دست تنها تو مجردیش واریکوسل گرفت. خودمم به خاطر استرس و اضطرابای زیاد تو مراحل مختلف زندگی. از کنکور به بعد دیگه کلا استرسی بودم واسه همه چی. لعنت به استرس

آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۱۶ بود دکتر گفت خیلی بالاست ، سونو کرد گفت pco هستی و تنبلی تخمدان دو طرفه ...

به نظرم باید لاپاروسکوپی بشی. برو پیش حاذق ترین دکتر برای لاپاروسکوپی. تو یه تاپیک میخوندم که خانما تو یزد براشون با یه روش خاصی میسوزوندن. به نظرم با چند تا دکتر مشورت کن 

ممنون عزیزم، من ذخیره تخمدانم 12 هست و از روز 2 سیکل تا 7 سیکل روزی دوتا آمپول سینال اف زدم از روز 8 ...

خدا کمکت کنه عزیزم قلبا دعا می کنم که با یه انتقال بهترین جنین سالم برات یه نی نی سالم و خوشگل بشه و راحت بشی

ممنون عزیزم، انشاءالله دامن خودتم به زودی سبز شه عزیزم، دکتر سارا فلاحی هست، شیراز مرکز سیروس رستمی ...

عزیزم چقدر کلا خرجت شد؟ منم یه بار با مددی تو کلینیک رستمی میکرو کردم نشد. خیلی گرون میگیرن

ایشالله که برای بار دوم هم دلت شاد بشه و نی نی هارو با دل شاد شیر بدی....لیلا جون اون نی نی که قلبش ...

ممنون عزیزم انشاالله برای خودت عزیزم خودش ازم بیرون اومد یک دردی داشت که نگو انگار تمام کمرم رو میشکستن از خدا میخام هیچوقت تجریش رو نکنی اما تا یکماه تمام خونریزی و لکه بینی داشتم بقایاش هم موقع زایمان دخترم برداشتن

سلام عزیزم، آمپول سینال اف رو من این ماه برای تخمک کشی داشتم آمپول خوبی بود، 36 تا تخمک ازم گرفتن، ا ...

عزیزم ذخیره شما چند بود؟ چند تا جنین شد براتون؟ همسرتون مشکلی نداشتن؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دوستان من روز۱۱ انتقالم و بی بی منفی شد داروهام رو قطع کنم که پریود شم ولی اگه حامله باشم مشکلی پیش ...

قطع نکن خانومی .خدایی نکرده میفتی به لک بینی یا زبونم لال یه چیزی میشه بعدا پشیمون میشی.دوروز صبر کنی چی ازت کم میشه؟