2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خانواده منم هیچکسی نمیدونه اینجوری راحت تری  تو سیکل ای وی اف هم نیازی به کسی نداری ، بعد پانک ...

خدا کنه فقط هایپر نشیم .دلم میخواد تعیین جنسیت کنم اما نمیدونم چرا دکترا زیاد تمایل ندارن

سلام ممنون که هنوز به یادمی متاسفانه حل نشده دو ماهه خونه بابامم شوهرمم اصلا نمیگه برگرد خسته ش ...

سلام بهاری جان خوبی عزیزم؟ جویای احوالت بودم اما کسی خبری ازتون نداشت .مگه میشه فراموشت کرده باشیم .الهی به حق پنج تن به زودی مشکلت حل بشه بری سر خونه زندگیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم خیلی میگیره دلم میخواست خدا مثل خیلی از اطرافیان طبیعی و خیلی معمولی نعمت مادر شدن رو نصیبم میکر ...

اره به خدا 

طرف اصلا بچه نمیخواد ، باردار میشه 

اون وقت ما با این همه هزینه این شکلی باید انتظار بکشیم 

حکمت خدا تو چیه من که سر در نمیارم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دکترشدهرم تست fna را تو دوتابرگهدسبز نوشت گفت یکیش برا بیمه که فاکتورببری.میشه راهنماییم کنید چه فاک ...

تست fna چیه ؟؟؟ ببین کارایی که من کردم تا حالا دو برگه ای نبوده که دکتر بده. ببین اول اینکه بیمه نیروهای مسلح اینجوریه که دکتر خدماتی که انجام میده مثلا سونو رو تو برگه سبز برات مینویسه با ذکر تاریخ و قیمت و مهر و امضا و ویزیتم پشت برگه قرمز بازم با همون قیمت و تاریخ و ... بعد میبری دفترای بیمه تو سطح شهر وارد سیستم میکنن شماره پیگیری میدن. اگه تا یه ماه بعد اس ام اس واریز به شماره شوهرت نیومد اون وقت دوباره میری دفتربیمه سوال میکنی که برات چک کنن چی شده. آزمایشم که توی برگ سبز که مینویسه میبریش آزمایشگاه. اونجا یا همون موقع رو بیمه حساب میکنه یا میگه ببرش سازمان تاییدیه بگیر بیار. بعد پذیرش میکنه و پول می گیره ازت. برای دارو هم همینجوره. یا همون موقع تو داروخونه رو بیمه حساب میکنن یا میگن برو سازمان تاییدیه بگیر بیار بعد حساب میکنن و داروتو میدن. مگه تا حالا چه جوری بوده کارای بیمه ایت؟

خدا کنه فقط هایپر نشیم .دلم میخواد تعیین جنسیت کنم اما نمیدونم چرا دکترا زیاد تمایل ندارن

بچه چی دوست داری ؟

اخه همینجوریش احتمال هر ای وی اف میگن ۴۰ درصد اونوقت تو بخوای تعیین جنسیت هم کنی که نصف میشه این احتمال به خاطر همین قبول نمیکنن

دکتر برام میخواست گونال اف بنویسه ولی من تو اراک پیدا نکردم متاسفانه 

میگن اون بهتر جواب میده 

خیلب گرفتارم کرد عفونته هی برمیگشت. دائم علائم داشتم ولی تو معاینه خیلی کم بود مقدارش و اکثرا دکترا ...

سلام، علت اینکه میکرو کردی کیفیت تخمک بوده یا اسپرم؟  

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حتما حکمتی بوده ایشالا خدا این بار بهتون نی نی صحیح و سالم بده و دلت شاد بشه. تعداد اسپرم های همسرم ...

عزیزم مگه پلی کیستیک هستی؟ اگر آره که باید لاپاروسکوپی کنی تا با احتمال زیاد بعدش میتونی طبیعی باردار بشی

سلام به همگی  دوستان من روزی دو ساشه پودر اینوفولیک میخوردم و یک صبح و دوتا شب هم قرص کلومیفن ...

سلام عزیزم، آمپول سینال اف رو من این ماه برای تخمک کشی داشتم آمپول خوبی بود، 36 تا تخمک ازم گرفتن، انشاءالله شما هم بعد از تخمک کشی دست پر برگردین و جنینای سالم و نازی براتون تشکیل شه و باردار شین

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم، آمپول سینال اف رو من این ماه برای تخمک کشی داشتم آمپول خوبی بود، 36 تا تخمک ازم گرفتن، ا ...

سلام عزیزم ، شما مواد غذایی خاصی خوردید ؟

منم گرید سی داشتم اتفاقا ولی نمیدونم اصلا توی اینایی که فریز شدن هست یا نه... انشالله با همین جنینا ...

ایشالا عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍