2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
چقدرویتامین😳😳😳😳😳همه روهم میخوردهمسرتون؟

عزیزم بچه ها تو تاپیک اکثرا گفتن چی باید خورد و نخورد. ببین هیچ چیز کارخونه ای نه خودت نه شوهرت نخورین. مصرف سبزیجات و میوه های قرمز و بنفش بالا باشه چون آنتی اکسیدان بالا داره. بچه ها گفتن برای کیفیت تخمک باید پرهیز شدید کرد. دوست گلمون لوبیا_پلو این نکاتو گفتن که کلا اگه بتونی نون رو هم حذف کنی عالیه به جاش نون بدون گلاتن بخوری یعنی کلا غذاهای گلاتن دار نخور لبنیات هم حذف کن کامل. روزی یه وعده اسفناج بخور حتما بروکلی هم خیلییی خوبه گل کلم هم همین طور. آووکادو عالیه. نمک رو توغذات کم کن. برنج سفید نخور اصلا به جاش برنج قهوه ای بخور. روغن هم فقط روغن زیتون استفاده کن. مصرف پروتیینت رو ببر بالا و هر چقدر میتونی مصرف کربوهیدرات رو بیار پایین. ببین در مورد عسل بگم که کلا باید حذف بشه چون شکر داره و شکر برای تخمک سم هست. شیرینیجات کامل حذف. اگر خیلی هوس کردی میتونی شکلات تلخ ۸۵٪ یه مربعش رو هفته ای یکی دو بار بخوری. طب سوزنی هم عالیه من خودم هفته ای یک بار میرم. ماساژ و این جور چیزها هم عالیه. یوگا عالیه. من یک روز در میون یک ساعت تا یک ساعت و ربع پیاده روی تند میکنم و بعدش میام خونه حدود نیم ساعت هم فیتنس سبک کار میکنم. ورزشهای مربوط به شکم رو انجام نمیدم چون ضرر داره. کلا ورزش سنگین اصلا خوب نیست. مراقبه هم خوبه. از همه مهمتر و سختتر قسمت غذا هست. شامپوها و مواد شوینده بدون بو باشه بدون پارافین بدون فتالات.گردگیری با ماسک هر هفته. غذا پختن تو ظرفهای استیل. دور انداختن تمام پلاستیک ها. از آب فراوان غافل نشید. روزی ۲ لیتر آب بخورید البته آب بطری ممنوع

نمک رو توغذات کم کن. 

ویتامین سی ۵۰۰ میلی گرم هر موقع

ویتامین ای ۴۰۰ با غذا

Coq10 روزی ۳ تا با غذا

مگنزیوم روزی دوتا بدون غذا

dhea روزی یه دونه با غذا ، اگه ذخیره تخمدانت پایینه تا سه تا در روز هم میتونی بخوری ولی اگه مطمین نیستی با دکترت مشورت کن ، منتها یکیش به هر حال موردی نداره

پریناتال روزی ۳ تا با غذا ، یکی از چیزای مهم برای پریناتال اینه که به جای فولیک اسید، متیل فولات داشته باشه که فوق العاده عالیه

R-lipoid-acid روزی یه دونه ناشتا ، تا ۴۵ دقیقه بعدش چیزی نمیخورم

N-acetyle-L-cysteine روزی سه تا هر موقع 

ویتامین دی ۲۰۰۰ یک روز در میون روزی یه دونه ، اگر ویتامین دی پایینه میتونی تا ۴۰۰۰ هم بخوری در روز ولی باید با دکترت مشورت کنی، به هر حال ۱۰۰۰-۲۰۰۰ برای همه یه دونه در روز اوکی هست

پروبیوتیک روزی یه دونه با غذا

Pre omega fish2000 روزی یه دونه با غذا. اینا رو دوست نازنینم لوبیا_پلو توی تاپیک تو همین صفحات اخیر فرستادن.

برای شوهرتم انواع مکملا از ال کارنیتین کیوتن زینک ویتامین سی ویتامین ای سلنیوم فولیک اسید. ویتامین دی هم تست بده تو رنج نرمال باشه. اگر کمبود نداشته باشه همون ماهی 50000 کافیشه. شوهرت باید لباسای راحت بپوشه چون گرما برای بیضه و اسپرم سازی بده.

این لینکم خیلی مفیده بخون دوستمون هانا گذاشته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2981484/افزایش-تعداد-و-کیفیت-تخمک-در-آی-وی-اف

چقدرویتامین😳😳😳😳😳همه روهم میخوردهمسرتون؟

ویتامین‌‌دی‌ماهی‌یدونه‌میخورد

هفته‌ای‌۲یا۳تا‌ویتامین‌ای‌۴۰۰‌مبخورد

آل‌کارتین‌هم‌روزی‌یدونه‌میخورد‌البته‌اینوهمش‌۱۲رو ایناخورد

دکترازشروع‌سیکل‌داد

فولیک‌اسیدومولتی‌ویتامین‌هم‌یک‌روزدرمیان‌میخورد

زینگ‌هم‌تقریبا‌‌هرروزمیخورد..

اگه‌همسرت‌همکاری‌میکنه‌بده‌بخوره

خودتم‌‌بخور

من‌بجز‌آل‌کارتین‌خودمم‌میخوردم

پورسه‌میکرو‌کلا‌سخته

انشالله‌کسایی‌که‌تواین‌راه‌هستن‌موفق‌‌ومثبت‌‌بشن..🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌هرچقدرمیتونی‌همسرتوتقویت‌کن من‌به‌همسرم‌مولتی‌ویتامین‌_فولیک‌‌اسید_آل‌کارنتین_زینک_ ویتامین‌ ...

چقدر زیاد دکترشوهرم اصلا هیچی بهش نداده فقط منومعرفی کرد دکترزنان برامیکرو.یعنی دوباره بایدبریم پیشش؟

یا رب العالمین
کسی   یه جای خوب واسه طی سوزنی و بادکش تخمدان تو تهران میشناسه به من معرفی کنه

پیاز ؟ زیتون؟ سرکه سیب 

اینا چی عزیزم ؟ 

حالا که برنج اینا نداریم حداقل با اینا سیر شیم کنار مرغی گوشتی 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم بچه ها تو تاپیک اکثرا گفتن چی باید خورد و نخورد. ببین هیچ چیز کارخونه ای نه خودت نه شوهرت نخور ...

عزیزم خرما هم نمیشه خورد؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم بچه ها تو تاپیک اکثرا گفتن چی باید خورد و نخورد. ببین هیچ چیز کارخونه ای نه خودت نه شوهرت نخور ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی ویتامین ودکترگفت فقط اسیدفولیک بخور حالا جواب ازمایشاتومیبرم شاید ویتامینای دیگه داد.

لبنیات چراباید حذف بشه؟

خدایابه امیدخودت🌺
ویتامین‌‌دی‌ماهی‌یدونه‌میخورد هفته‌ای‌۲یا۳تا‌ویتامین‌ای‌۴۰۰‌مبخورد آل‌کارتین‌هم‌روزی‌یدونه‌میخورد‌ ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی🌹🌹🌹🌹

من ای وی افیم

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون گلم خیلی لطف کردی ویتامین ودکترگفت فقط اسیدفولیک بخور حالا جواب ازمایشاتومیبرم شاید ویتامینای ...

بعضی دکترا اهمیت نمیدن میگن اثری نداره. دکتر جدید منم هیچی نگفت. در صورتی که اثر داره و لازمه. من تاثیر مکملا رو شوهرم دیدم پس روی خودمم صد در صد اثر داره. مخصوصا رژیم غذایی که خیلی مهمه

ممنونم. عزيزم اين قرصايي ک الان گفتي من خيلياشو نشنيدم اصلا توي ايران هست؟بعد ي سوال ديگه قبل انتقال ...

ببین در این قرصها رو‌باید قبل از پانکچر بخوری

ولی فردا مینویسم که دقیقا از کی باید قطع کنی یا ادامه بدی

چون باید برم چک کنم

ببین سرچ کن ببین کدوم رو نداره تا ببینیم چه تصمیمی بگیریم برای جایگزین

ولی به احتمال زیاد باید باشه 

من تو سایتهای فارسی زبان هم اسم این قرصها رو شنیدم

پیاز ؟ زیتون؟ سرکه سیب  اینا چی عزیزم ؟  حالا که برنج اینا نداریم حداقل با اینا ...

پیاز و زیتون سیاه خوبه عزیزم

سرکه رو من اطلاع دقیقی ندارم ولی من روی سالادم سرکه بالزامیک یه قاشق چایخوری میریزم