2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
ن دیروز ک باز بود فک نمیکنم تعطیل باشه این خانوم دکتر عتیییقه یکسره میبنده حالا قبل ورود ب مطبشم ی ا ...

شما تعیین جنسیت دارین؟ ذخیره شما چنده؟ همسرتون سالمن؟ تاحالا انجام دادین؟چقدر سوال شد😂😂

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مبارک باشه، چقدر خوشال میشم خبر بارداری میشنوم😍 بسلامتی انشالا.. فقط مورفو و تحرک پایین بود؟ تعداد ...

ممنونم عزیزم انشالله که قسمت همه ی منتظرا🙏❤

آره عزیزم تعدادش نرمال بود البته ۶ سال پیش تعدادش یک میلیون بود که با قرص ودارو و طب سنتی و...تعدادش نرمال شد و تحرکش تغییر جزئی کرد ولی مورفولوژیش پایین تر اومد

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله صاحب دو تا گل پسر میشی ..کی به سلامتی انتقال میدی اخه من شنیدم اگه هایپر نشی چند روز بعد از ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه...دکتره گف این ماه بهت استراحت میدم الانم ک پریودم خیلی جلو افتاد باید ۲۸م میشدم 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
آره عزیز مورفو شوهرم یک بود بعد چند وقت شد صفر دکتر قبول نکرد برای میکرو گفت فقط جنین اهدایی

واقعا....خیلی ناراحت شدم الان چیکار کردین جنین اهدایی میگیرین؟؟؟

کدوم دکتر؟؟؟

ولی من گچساران پیش دکتر بخشایی میکرو کردم موروفو هم صفر بود ۷ تا جنین داشتم....تو هم بیا پیشش شانست رو امتحان کن

داخل انتقال چهارم جنین بلاست داشتین و کیفیتشون بهتر بوده انتقال سوم جنین مولار بوده هردو انتقال هم ...

بله عزیزم میدونم.

زی‌زی جون ازم پرسیده بودن در مورد انتقالهام من براشون گزارشها رو گذاشتم که ببینن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
شما تعیین جنسیت دارین؟ ذخیره شما چنده؟ همسرتون سالمن؟ تاحالا انجام دادین؟چقدر سوال شد😂😂

اره...ذخیرم ۵ونیمه..همسرم ک انقد از دستش عصبیم تو ازمایشاش تحرکش قبلا ۵۰بود بد شد ۴۰ اون نمونه روز پانکچرمم تحرکشو زدن ۳۰ دلم میخاد بزنمش فقط

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اره 

خب من دقیق از روی پریودت حساب کردم که گفتی ۱۴ خرداد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کسایی که ای وی اف کردن یا میکرو هزینه داروها وسونو چقدر شد براتون؟ من پرسیدم میگن هزینه خودمیکرو وا ...

تایپیک منو بخون عزیزم در مورد هزینه ها 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب من دقیق از روی پریودت حساب کردم که گفتی ۱۴ خرداد 

اره فهمیدم هر ۴شنبه هفتم‌عوض میشه 😘😘کمر درد دارم طبیعیه؟ وای بگذره زودتر برم سونو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره...ذخیرم ۵ونیمه..همسرم ک انقد از دستش عصبیم تو ازمایشاش تحرکش قبلا ۵۰بود بد شد ۴۰ اون نمونه روز پ ...

دارو استفاده نمیکرد شوهرت؟ چند تا جنین داری؟

داخل انتقال چهارم جنین بلاست داشتین و کیفیتشون بهتر بوده انتقال سوم جنین مولار بوده هردو انتقال هم ...

جنینهای انتقال سومم مورولا بودن عزیزم، نه مولار...

مورولا یک مرحله قبل از بلاست هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دکتر من بهم گفت فقط وراثت . هیچ دارویی وجود نداره فقط y رو قوی کنه

جالبه وراثت اگه پدر شوهر من ۷ تا پسر داشت اما پسراش پسر ندارن جز یکی که اونم ای وی اف کرد 😅