2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
😂😂😂پیش پیش نترس 😉

دکترم بداخلاقه تا ي چيزي ميگم اينجوري ميشه🙄🙄🙄🙄

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چه خوب ...من ازترس شوهرم هیچکاری نمیکنم فقط چایی اماده رو میرم میریزم میارم برای خودم حتی نمیذ ...

به خدا به این چیزا نیست خدا بخواد میشع نخوادم نمیشه درسته باید رعایت کنی چیز سنگین بلند نکنی ورزش سنگین نکنی چیزی که واقعا فشار بیاره اون جنین انگار که تو یع کاسه عسل افتاده اگه قسمت باشع تکون نمیخوره

بله من اکثرا تهرانم ولي ساکن نيستم جايي بلديد داشته باشه

شما دنبال استرادیول خارجی میگردین؟

من همیشه از این داروخانه میخریدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اره بابا خدای نکرده بعدا پشیمونی نیاد. منم ک وسواسم😐میخوابم خواب میبینم خونم کثیف شده😐 😂😂😂. ...

منم ادمی ام که هرروز جارو گردگیری میکردم سرامیکارو میسابیدم اگه یه چیزی  روکابینت یارو دکور نیم سانت جابجا میشد دیونه میشدم ولی الان ببینی خونمونو یاخدااا یه وضعیه پسرمم گلباران میکنه همه جارو میخوره میریزه بیجاره شوهرم ۱۱شب ازسرکارمیاد تازه خونه تمیزمیکنه ...چون هیچ کس نمیدونه من ای وی اف کردم برای همین کمک ندارم کلا 

منم ادمی ام که هرروز جارو گردگیری میکردم سرامیکارو میسابیدم اگه یه چیزی  روکابینت یارو دکور نیم ...

آخ عین من.

عزیزم پسر داری دیگ باداری نمیشدی؟

منم کسی نمیدونه فقط مامانم .چون نزدیکم خیلی کمک میکنه

به خدا به این چیزا نیست خدا بخواد میشع نخوادم نمیشه درسته باید رعایت کنی چیز سنگین بلند نکنی ورزش سن ...

میدونم عزیزم ولی خب ادم میگه اینهمه هزینه کردم زحمت کشیدم حداقل حواسم باشه بعدا پشیمون نشم خدایی نکرده 

شما دنبال استرادیول خارجی میگردین؟ من همیشه از این داروخانه میخریدم.

سلام بله عزيزم کدوم داروخون

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
منم ادمی ام که هرروز جارو گردگیری میکردم سرامیکارو میسابیدم اگه یه چیزی  روکابینت یارو دکور نیم ...

من امروز بعد ده روز دادم شوهرم جارو کرد دیگه بقیه کارای سبک که فشار نیار بهم حودم کردم وسایل پاک کردم طی کشیدم تمیز مختصر کردم

میدونم عزیزم ولی خب ادم میگه اینهمه هزینه کردم زحمت کشیدم حداقل حواسم باشه بعدا پشیمون نشم خدایی نکر ...

خدا کمک کنه ایشااله همه مثبت شیم من همین یع دونع جنین رو داشتم