2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
انشالله اندفعه مامان میشی عزیزم اصلا حرص چیزی رو نخور ❤️تغذیه مهم تو کیفیت اسپرم 

قربونت عزیزم با دعای شما دوستای مهربونم.انشالله هممون نتیجه میگیریم ب حق حضرت زهرا

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم سایت کم بیام خوب شم😑. انشالله😍 اره عزیزم هر وقت دسشویی داشته باشم یکمم قدم میزنم یا گاهی ...

اره عزیزم خوب کاری میکنی منم بلند میشم داروهامو میارم نماز میخونم وازاینکارای کوچیک 

منم میخوام پاشم کارامو بکنم از شوهرم  میترسم  ..بفهمه دعوام میکنه

من همه کارام رو میکنم اصلا از دستشویی فرهنگی استفاده نکردم غدا درست میکنم تو خونه همش راه میرم با ماشین بیرونم میرم

بقول تو با من باشه پامیشم خونمم مرتب میکنم اروم اروم.ولی از شوهرم میترسم😂

عیب نداره دوهفته استراحت میکنیم کارخونه همیشه هست دیگه ،شوهرم دیشب میگه من خیلی خانوم شدن تواین چندروزه😁😁

من همه کارام رو میکنم اصلا از دستشویی فرهنگی استفاده نکردم غدا درست میکنم تو خونه همش راه میرم با ما ...

واقعا چه خوب ...من ازترس شوهرم هیچکاری نمیکنم فقط چایی اماده رو میرم میریزم میارم برای خودم حتی نمیذاره میوه بشورم فکر میکنه من تکون بخورم میوفته ..من فرنگی استفاده میکنم 

عیب نداره دوهفته استراحت میکنیم کارخونه همیشه هست دیگه ،شوهرم دیشب میگه من خیلی خانوم شدن تواین چندر ...

اره بابا خدای نکرده بعدا پشیمونی نیاد.

منم ک وسواسم😐میخوابم خواب میبینم خونم کثیف شده😐

😂😂😂.

شوهر من هیچکاری نمیکنه😐

من میخورم حالت تهوع دارم حالا کردمش روزی دوتا مطب هم زنگ زدم بپرسم که روزی ۲تااشکال داره یانه جواب ن ...

عزیزم حالت تهوعت بخاطر ال‌دی هست احتمالاً...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من پای سمت راستم وای خیلی درد داره از ران پام تا پایین کلافه شدم دیگه دوست دارم بشینم گریع کنم.امروز ...

انشاالله که گرفته برات عزیزم زدن پروژسترون ربطی به پریود شدن نداره عزیزم