2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تعیین جنسیت داشتیم موردی که اصلا جنس دلخواه تشکیل نشه تو لقاح؟ همه پسر باشن یا همه دختر ؟؟؟ ...

بله یه خانمی ۸ تا جنین داشت همش دختر بود و اصلن پسر نبود کلن کنسل کرد انتقال رو

فدات بشم .بخدا برات ناد علی خوندم حدیث کساء خوندم انشاء الله به حق فاطمه زهرا دلت شاد میشه میای اینج ...

انشاالله هر کسی انتقال داده مثبت بشه بین اونا خدا به ما هم نظری کنه

سلام به همگی.من امروز رفتم ابن سینا برای تعیین جنسیت.بعد از مشاوره ژنتیک رفتم دکتر زنان که گفتن بعد ...

من فقط هزینه ازمایش هام یک ماه پیش ۱۱۰۰۰۰۰بود برایه شوشو هم ۲۵۰

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اهان به سلامتی عزیزم  میگم که ایشالا دکترت خوب باشه وبدنت خوب به داروهاجواب بده حداقل جنین بیشت ...

ممنون از دعای خوبت عزیزم🤗😘❤اتفاقا وقتی ماهک عزیز رو دیدم مصمم تر شدم برم ابن سینا ...اره ایشالا که خوب باشه دکترم ...تو هم ایشالا با همین دوتا دخمل جیگری که تو دلت داری نتیجه میگیری عزیزم😍😍😍ممنون از راهنماییت گلم❤❤❤

من فقط هزینه ازمایش هام یک ماه پیش ۱۱۰۰۰۰۰بود برایه شوشو هم ۲۵۰

اره انگار برا همه اون ازمایشا رو که مربوط به سیفلیس و هپاتیت و ایدز و ایناس برا همه مینویسن ....عزیزم به همسر شما تقویتی داد؟

بله یه خانمی ۸ تا جنین داشت همش دختر بود و اصلن پسر نبود کلن کنسل کرد انتقال رو

اسپرم شوهرش ضعیف بود؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
یعنی مرکز دولتی هم برم هزینه داروهاکه همونه درسته؟فقط اون ۶تومن راکه گفتن کمترمیگیرن؟

الان من مرکز دولتی هستم هزینه ی ای وی اف ومیگن ۵.۷۰۰که ۲تومن هم دارو هاس

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی