2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دقیقا اطرافیان دهن مارو سرویس کردن من که دیگه جرأت ندارم برم جایی تا میییننم میپرسن باردار نشدی؟ پس ...

نمیدونم عزیزم شاید هنوز موقعش نشده...بالا بری پایین بیای تا تایمش نرسه اتفاق نمیفته

خدا برامون یه زمان خاصی مقرر کرده فقط انشالله هرچه زودتر اون موقع برسه اون وقت ما هم به همه این روزا میخندیم و همه این سختیا یادمون میره،،درست میشه انشاالله😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا دکتر من با وجود مورفو صفر گیر داده آی وی اف

شاید بقیه فاکتورای آزمایش همسرتون خوب باشه مثل تعداد و ...برا همین گفتن ای وی اف

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
ماهک جون از روز چندم این دردا رو داشتی.من دیروز انتقال دادم از امروز غروب زیر دلم ، تخمدانها و حتی ا ...

من از روز ۳و ۴ انتقال 

ای جونم مبارکهههه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم برای هچینگ هیچ هزینه ی جدایی ازمن نگرفتن یه برگه ۴۵۰ تومن به اسم جنین شناس بود یه ۲تومن هم به ...

بستگی به مرکز داره عزیز جان وقتی به شما گفتن برا همه انجام میدیم پس هزینه اونو یکجا با انتقال از همتون میگیرن دیگه نمیگن انتقال جدا هچینگ جدا

اما یه مرکزی مث رویان که برا همه انجام نمیده هزینه انتقال و میگیره اگه بگی من هچینگم میخوام بشه برات با هزینه جداگانه انجام میدن البته هزینش کمه فکر کنم ۱۰۰ تومن یا حتی کمتر باشه

شاید بقیه فاکتورای آزمایش همسرتون خوب باشه مثل تعداد و ...برا همین گفتن ای وی اف

تهدادش ۵ میلیون تحرکشم aصفر بوده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

کسایی که ای وی اف کردن یا میکرو هزینه داروها وسونو چقدر شد براتون؟

من پرسیدم میگن هزینه خودمیکرو وای وی اف تو ناباروری ۶ملیون میشه.میخوام بدونم چقدر هزینه بقیه مخارجمه پولشو اماده کنم

یا رب العالمین
ازاول یعنی کی؟

ینی از اول آزمایشام قبل میکرو ازمایشی ک گرفتن دارویی ک دادن.داوهای میکرو عملش .

از روز. اولی ک رفتم.

من ۴ تومن پنکچر گرفتن .۱ونیم واسه فریز.۲ونیم .انتقال .۱ونیم واسه پولیپ رحم.۱ونیم واسه ی آزمایشمون.ایما هزینه بزرگ بودن بقیشم کمتر از اینا چند بار ازمایش گرفتن دارو دادن.

ینی تو ی سال