2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
کسی بوده اینجا که موروفولوژی شوهرش صفر باشه

آره عزیز مورفو شوهرم یک بود بعد چند وقت شد صفر دکتر قبول نکرد برای میکرو گفت فقط جنین اهدایی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
آره عزیز مورفو شوهرم یک بود بعد چند وقت شد صفر دکتر قبول نکرد برای میکرو گفت فقط جنین اهدایی

پس چرا دکتر من با وجود مورفو صفر گیر داده آی وی اف

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشاء الله پری خانوم نه ماه بعد بیاد .انوقتی که فندق کوچلو بغلته داری ازوجودش لذت میبری .همون ...

چه روز قشنگی مطمئن باش شیرین ترین سالگرد ازدواجتون میشه ...پیشاپیش مبارک باشه 😍

اره بابا اسن چه مدله😁😁

الان ۴هفته و ۵روزی درسته ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چه میشه کرد عزیزم قسمت ماها هم اینه دیگه باید کنار اومد...منم مث خودتو اگه یه بچه داشتم الان بیخیال ...

دقیقا اطرافیان دهن مارو سرویس کردن من که دیگه جرأت ندارم برم جایی تا میییننم میپرسن باردار نشدی؟ پس کی میخواید بیارید.بیشتر از همه این اذیتم میکنه که طرف بچه ش ۶ماهشه میگه من شوهرم بچه خیلی دوس داره تا ۱سالش شد یکی دیگه میاریم و....از این حرفا. واقعا چرا دل مارو اذیت میکنن مگه خدا این چیزا رو نمیبینه

ای وای اینجوری ک همشون از بین میرن چقد نفهمن این مرکزا

بله باید دوتا دوتا فریز کنن تو نی دوستانی که الان تازه میخوان پانکچر کنن باید قبلش حتما بگن چون اونا که به فکر نیستن 

واسه دوست منو ۶تا تو یه نی گذاشته بودن ۳تاشو‌انتقال دادن ۳دیگه هم فریز نکردن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره خواهر جون.دیروز دو تا بلاست.

به سلامتی عزیزم ❤️💓💙

انشاالله دوهفته دیگه خوشحالیتو ببینیم 😍😍😍

میشه از بین 3تا جنین که داریم بگیم یکیشو هچینگ کن دوتای دیگه رو نه؟

عزیزم من قبل ازانتقال به دکتر گفته بودم هچینگ کنن دکتر گفت بیمارستان بهمن برای جنینای بلاست هچ میکنه  روز انتقال هم بهم گفت هچ شدن هردوشون 

دوستان من این مطلبی که میزارم رو دوس دارم بخونید، منظورم با شخص خاصی نیست، حرفمو کلی میزنم  بچ ...

عالیه 🌺

انشاالله همه منتظرا به راحت ترین شکل مامان بشن 💓