2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آرامش جون دخترت تو قشنگترین روزهای زندگیشه  حسابی از بازی باهاش لذت ببر ک آن روزها تکرار نمیشه ...

عزیزم اره واقعا خدارو شکر😘😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزممم مرسی😍😘

خیلی خوشحال شدم دیگه کیا مثبت شدن جدید😘😘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خب چرا نمیرید پیش ایشون

دیگه الان خیلی دیره جنینام رویانن و بخاطر هایپری نشد انتقال بدم بعدم که کرونا اومد و نشد دیگه بخدا حال تخمک کشی ندارم ۲بار تا حالا پانکچر کردم سرطان تخمدان نگیرم خوبه😀

سلام عزیزم قربونت خوبیم خداروشکر خودت ودخملی خوبین؟ من از 5ماه تموم غذا رو شروع کردم هرچند دکتر به ...

قربونت برم ممنون

واکنش که نگاه میکنه چیزی میخورم لبش و لیس میزنه🤣🤣🤣🤣

دوستم گفت من ۲تا دونه بادوم و خیس کردم تو یخچال و بعد رنده کردم و از صافی رد کردم شد شیره بادام و دادم بهش از ۵ماه و ۲هفته

۵ماه تمام وزن نینی شما چقدر بود 

سلام آرامش جون ، واي عزيزم چه قدر زود گذشت انگار همين ديروز بود دخترتون به دنيا اومد اصلا باورم نميش ...

عزیزم اره واقعا خدارو شکر ولی تو کرونا واقعا سخت بود کمکی یه مدت نداشتم بخاطر کرونا 😔😔

البته خدا بود و خیلی کمکم کرد الحمدلله 😊😊

یعنی حتما یک ماه فاصلست ؟ 

دکتر نصر معمولا فاصله میندازه حتما...تو تلگرام من یه پیج دارم خانومایی ک پیش نصر جواب گرفتن از تجربیاتشون میگن...همشون فریز انتقال دادن

یکی از دوستامونم بی بیش مثیت شده بود ولی دیگه خبری ازشون نشده 

اره کاش میومدن خبری از خودشون میدادن.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام آرامش جون ، واي عزيزم چه قدر زود گذشت انگار همين ديروز بود دخترتون به دنيا اومد اصلا باورم نميش ...

راستی چرا تیکر داری عزیزم بارداری به سلامتی سومی رو😊

من فک نکنم که خارج رحمی باشه ولی اینکه دوبرابر نشده احتمال داره سقط شه

ممکنه پوچ باشه چون وقتی پوچ هم هست بتا بالا نمیره زیاد فقط امیدوارم خارج رحمی نباشه هرچی که هست...