2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نشون میده به نظرم مخصوصا اگر در حالت عادی تو این روزها لک بینی داشتی ولی الان نداری به احتمال خیلی ...

عزیزم من که علایم خاصی نداشتم چطوری میگی باردار باشم؟؟

البته روز بعد از ظهر روز ۸ یه بیبی چک زدم بعد نیم ساعت یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جون بعد از انتقال تخم کبک و بلدرچین میخوردی؟ دلیلش و خاصیتش چیه؟

بله گلم دلیلش دوست داشتم چیزای مقوی بخورم همینطوری استفاده کردم دلیل خاصی نداشت ولی سرشار از ویتامین و واسه بدن مفید حتما شما هم استفاده کن همه ویتامین های داخلش ۶برابر تخم مرغ  

من چون کلا از قبل پانکچر به بعد تغذیم رو خیلی خیلی سالم کردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فردا صبح بزنم یا الان؟

وای ببین اگه ۸ هاله داشته نشون میده الانم اگه داری بی بی هم الان بزار هم فردا 

کلا من عجولم خخخ خودت ببین کی دوست داری بزنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
احتمال داره سونو کنه بگه مشکلی نیست؟

آره انشاله که مشکلی نیس.فقط استرس نداشته باشه.ماهم دعا میکنیم دلش شاد بشه.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام من امروز رفتم مرکز گفتن ۲تا بسته برام تشکیل دادن...یکی ۴تایی یکی ۵تایی...حالا هنو تعیین جنسیت ن ...

عزیزم از فریز در بیاد دیگه نمیشه فریز شه چون کیفیتش رو از دست میده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷