2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
صبحانه میتونی تخم مرغ آب پز یا اوت میل بخوری با شیر نارگیل غذاهای تراریخته کلا حذف بشه، غذاهای کنسر ...

عزیزم حتی آب معدنی که توی بطری پلاستیکی از بیرون میخریم هم بده؟ و اینکه شما مواد غذایی که باید فریز کنی رو توی چی فریز میکنی اگر توی پلاستیک نمیزاری؟

مرسی عزیزم 💖

سلام من امروز رفتم مرکز گفتن ۲تا بسته برام تشکیل دادن...یکی ۴تایی یکی ۵تایی...حالا هنو تعیین جنسیت نکردن

مال شمارو همون اول تعیین جنسیت کردن بد گذاشتن تو بسته یا ن مث ما؟؟؟میگم اگ بسته اولو باز کنن مثلا ۲تا پسر بود ۲تا دختر اون پسراشو ک انتقال دادن دختراش ازبین میرن یا میشه بازم اونارو فریز کنن امروز شوهرم فهمید برا تعیین جنستیم گف من ی دختر دیگم میخام میشه موندم چیکار کنم بخدا

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ۹ صبح انتقال دادم کلا دوتاجنین برام موند همون دوتارو انتقال دادن سرم دردمیکنه فشارم ا ...

به سلامتی عزیزم. ایشالا هردوشون میگیره و کلی عیالوار میشی....

عزیزم سفکسیم چندتا داده و تا کی باید بخورین؟ از اول انتقال داد بهتون؟

عزیزم سفکسیم ۲۰ تا داده بود اگه یادتون باشه انتقال من ماه پیش کنسل شد ده روز قبل اینکه پریود شده بودم خوردم تا دهم پریودم بعد که انتقالم کنسل شد برای اینبار دیگه سفکسیم نداد چون گفت تازه خورده بودم نیاز نیس 

به سلامتی عزیزم. ایشالا هردوشون میگیره و کلی عیالوار میشی....

مرسی عزیز دلم پریشب شوهرم اومد خونه میگم دیگه عیالوار شدیا 😉😉😉میگه توکل بخدا امیدمون فقط به خداست ایشالا خداهم دلمونو شادمیکنه